Αναβάθμισε το ποτό στο σπίτι με μια μηχανή για cocktail

Ποτέ ξανά το «ένα τελευταίο ποτό πάνω» δεν ήταν τόσο εύκολη υπόθεση.

Ζούμε στην εποχή του οικιακού αυτοματισμού, αυτό δεν σηκώνει καμία αμφιβολία. Η Alexa είναι πάντα εκεί να μας λύσει κάθε πιθανή κι απίθανη απορία, ενώ από το κινητό μας μπορούμε πια να ελέγχουμε από τον φωτισμό του σπιτιού μέχρι το περιεχόμενο του ψυγείου μας. Καλά όλα αυτά και λύνουν τα χέρια μας, αλλά στην πραγματικότητα θέλουμε κάτι λίγο πιο τζεϊμσμποντικό, μια συσκευή που να φτιάχνει martini ας πούμε. 

 

 

Όσο ωραία κι αν είναι τα cocktail, η σκληρή αλήθεια είναι ότι είναι αρκετά μπελαλίδικη δουλειά για το σπίτι. Με το ζόρι θυμάσαι να έχεις μια γεμάτη παγοθήκη στην κατάψυξη με αποτέλεσμα η μπίρα να μένει ως η μοναδική επιλογή ποτού στο σπίτι. Το Bev της Black + Decker, η οποία φτιάχνει κι άλλες συσκευές εκτός από το τρυπάνι με το οποίο σε ξυπνούσε ο πατέρας σου κάθε Κυριακή πρωί, υπόσχεται να κάνει λίγο πιο ενδιαφέρον το παιχνίδι που λέγεται ποτό στο σπίτι. 

 

 

Η λειτουργία του Bev βασίζεται σε μια πολύ απλή ιδέα που και με μια πρώτη ματιά δεν διαφέρει και τόσο σε σχέση με μια μηχανή για καφέ φίλτρου. Δεξιά και αριστερά έχει υποδοχές για 5 συνολικά φιάλες ποτού κανονικού μεγέθους, δηλαδή 750ml, και ένα δοχείο νερού με το δικό του καλαμάκι. Για κάθε μία φιάλη υπάρχει ένα ανοξείδωτο καλαμάκι το οποίο προσαρμόζεται στο στόμιο και αντλεί ποτό σαν γέωτρηση. 

Και τα 6 αυτά καλαμάκια καταλήγουν στο μέσο στη συσκευής όπου γίνεται η μίξη του cocktail. Τα κουμπιά στην μετώπη της συσκευής μπορούν να παραμετροποιήσουν τις ακριβείς αναλογίες και το πόσο δυνατό θέλουμε να είναι το ποτό μας. Συνολικά η παρασκευή ενός cocktail δεν παίρνει πάνω από 30 δευτερόλεπτα.

 

   



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved