Το χριστουγεννιάτικο φορτηγό της Coca-Cola ήρθε στην Αθήνα και θα σου θυμίσει τα παιδικά σου χρόνια!

Τι και αν δεν «το έχεις» με τον γιορτινό στολισμό του σπιτιού σου; Τι και αν δεν έχει τύχει να οργανώσεις μέχρι σήμερα το δικό σου χριστουγεννιάτικο δείπνο στο σπίτι, προσκαλώντας τους κολλητούς σου σε ένα επίσημο Christmas dinner; Η αλήθεια είναι πως ακόμη και αν δεν είσαι expert στις γιορτινές συγκεντρώσεις, σου έχει λείψει το να βιώσεις λίγη από την αληθινή μαγεία των Χριστουγέννων.

«Και τι είναι η αληθινή χριστουγεννιάτικη μαγεία;», θα με ρωτήσεις. Η απάντηση διαφέρει για τον καθένα μας, όμως, πιστεύω πως όλοι συμφωνούμε πως αληθινά Χριστούγεννα είναι εκείνα που σε βρίσκουν γύρω από ένα τραπέζι με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, που δε σταματάς να απολαμβάνεις αστικές περιηγήσεις στο φωτισμένο κέντρο της πόλης, που έχεις την ευκαιρία να κάνεις πράξεις αγάπης. Όλα αυτά είναι που με κάνουν να περιμένω με ανυπομονησία τα Χριστούγεννα κάθε χρόνο και μου θυμίζουν, σε πολλές περιπτώσεις, τα παιδικά μου χρόνια.

Γιατί στα γράφω όλα αυτά; Διότι πριν από μερικές ημέρες, την ώρα που χαλάρωνα στον καναπέ μου μετά το γραφείο σκρολάροντας στο Instagram, έτυχε να δω το post ενός καλού μου φίλου από την Πάτρα. «Αυτό είναι μαγεία», αναφερόταν στη λεζάντα που συνόδευε την ομολογουμένως εντυπωσιακή selfie του, μπροστά από το χριστουγεννιάτικο φορτηγό της Coca-Cola. Ναι, καλά διάβασες. Το γιορτινό φορτηγό της Coca-Cola είναι πράγματι αληθινό! Για την ακρίβεια, έχει μήκος 18 μέτρα και αφού διένυσε χιλιάδες χιλιόμετρα, ήρθε στην Ελλάδα και επισκέφτηκε τα Ιωάννινα, τη Θεσσαλονίκη, τη Λάρισα, την Πάτρα, την Καλαμάτα και την Κόρινθο.

Αν είσαι fan της Coca-Cola, όπως εγώ, λοιπόν, πιθανότατα σκέφτεσαι τι να κάνεις και πού να πας για να το συναντήσεις. Σου έχω καλά νέα, διότι από τις 13 έως τις 31 Δεκεμβρίου θα βρίσκεται στην Αθήνα! Συνέχισε απλώς να διαβάζεις, για να μάθεις πώς θα το δεις και εσύ από κοντά και για τις εκπλήξεις που σου φέρνει -και πίστεψέ με, είναι πολλές και «δυνατές»!

 

Picture3

 

Η πιο Christmas εμπειρία των φετινών γιορτών είναι on the road

Αν αυτές τις ημέρες ετοιμάζεις τα χριστουγεννιάτικα και pre-Xmas ραντεβού σου και οργανώνεις το πού θα πας και το τι θα κάνεις με την οικογένεια και την παρέα σου, βάλε στο πρόγραμμα και ένα πέρασμα από το σημείο στο οποίο θα είναι σταθμευμένο ή θα περνά το χριστουγεννιάτικο φορτηγό της Coca-Cola. Να σε ενημερώσω, λοιπόν, ότι μέχρι και τις 18 Δεκεμβρίου θα είναι εν κινήσει στην πόλη και θα σταθμεύει και έξω από επιλεγμένα σημεία μεγαλων retailers της Αθήνας και από τις 19 μέχρι και τις 31 Δεκεμβρίου, θα το συναντήσεις έξω από αγαπημένο σου εμπορικό κέντρο, δηλαδή το Golden Hall.

Με λίγα λόγια, ακόμη και μία after work εξόρμηση για τις αγορές των γιορτινών σου δώρων, είναι αρκετή για δεις αυτό το επικό φορτηγό σε δράση. Και κάνοντας λόγο για «δράση», αναφέρομαι ουσιαστικά σε όλες τις εκπλήξεις που σου επιφυλάσσει και οι οποίες θα σου θυμίσουν τι σημαίνει να βιώνεις την αληθινή μαγεία των Χριστουγέννων, δίνοντάς σου ταυτόχρονα την ευκαιρία να κάνεις το καλό.

Βλέπεις, όταν δεις το χριστουγεννιάτικο φορτηγό της Coca-Cola σε κάποια περιοχή της Αθήνας, θα έχεις την ευκαιρία να το φωτογραφίσεις και να ποστάρεις την εικόνα σου στο Instagram, όχι μόνο για να πάρεις πολλές «καρδούλες» και σχόλια, αλλά και για να διεκδικήσεις επίσης μία ταξιδιωτική δωροεπιταγή αξίας 500 ευρώ. Αρκεί απλώς να συνοδεύσεις τη φωτογραφία σου με το hashtag #realmagictourGR και να κάνεις tag την @cocacolagreece

Την ίδια ώρα όμως, εκτός από κάτι καλό για εσένα που θα σε βάλει άμεσα σε travel mood, θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις και μία καλή πράξη για συνανθρώπους σου που έχουν ανάγκη. Διότι τις ημέρες που το φορτηγό της Coca-Cola θα βρίσκεται σταθμευμένο σε επιλεγμένα σημεία της Αθήνας και στο Golden Hall, θα μπορείς να φωτογραφηθείς με αυτό. Και για κάθε «κλικ», για κάθε φωτογραφία μας μπροστά από το φορτηγό, η Coca-Cola θα σώσει και θα προσφέρει μερίδες φαγητού, οι οποίες θα διατεθούν κατά τη διάρκεια του νέου έτους, μέσω της μη κερδοσκοπικής οργάνωσης «Μπορούμε», σε συνεργαζόμενους φορείς σε όλη την Ελλάδα, και συγκεκριμένα, στις επτά πόλεις της Ελλάδας, τις οποίες επισκέφτηκε το εμβληματικό φορτηγό. Στόχος είναι αυτή η προσφορά αλληλεγγύης να ξεπεράσει τις 1.000.000 μερίδες. Τι λες; Είσαι έτοιμος να ποζάρεις για καλό σκοπό;

 

Picture4

 

Αν όλα τα παραπάνω δεν ήταν αρκετά για να σε πείσουν να βρεις, να δεις από κοντά και να φωτογραφίσεις το χριστουγεννιάτικο φορτηγό της Coca-Cola ή να ποζάρεις μπροστά από αυτό για καλό σκοπό, σου έχω και άλλα καλά νέα, που σίγουρα θα σε ενθουσιάσουν, αν μάλιστα προσπαθείς να προγραμματίσεις και το καθιερωμένο Secret Santa των ημερών.

Διότι αν επισκεφτείς το Coca-Cola Pop-Up Store, που θα βρίσκεται μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου στον εσωτερικό χώρο του Golden Hall, θα έχεις την ευκαιρία να πάρεις τα πιο must δωράκια των γιορτών, υπέροχα δηλαδή συλλεκτικά και αναμνηστικά αντικείμενα Coca-Cola. Παράλληλα, μπορείς να «μοιράσεις» χαρά, γράφοντας την ευχή σου για το νέο έτος και να τη ρίξεις στο χριστουγεννιάτικο γραμματοκιβώτιο που θα βρίσκεται εκεί. Οι εορταστικές κάρτες με τις ευχές θα μοιραστούν μαζί με 500 πλήρη εορταστικά μενού στο ΚΥΑΔΑ, σε ευάλωτους συμπολίτες μας, ανήμερα των Χριστουγέννων.

 

Picture5

 

Σε όποιο σημείο της Αθήνας και αν συναντήσεις τις επόμενες μέρες το χριστουγεννιάτικο φορτηγό της Coca-Cola, πάντως, μπορείς ακόμη και από την άνεση του σπιτιού σου να απολαύσεις τις εκπλήξεις που σου φέρνει το αγαπημένο σου brand. Διότι αυτήν την περίοδο, μπορείς επίσης να «κατεβάσεις» το Coca-Cola app και να καταχωρήσεις τους κωδικούς που θα βρεις στις εορταστικές συσκευασίες Coca-Cola, για να κερδίσεις μοναδικά δώρα, που θα φέρουν ακόμα περισσότερη μαγεία στις γιορτινές σου συναντήσεις. Διαφορετικά, μπορείς να επιλέξεις να συνεισφέρεις στον σκοπό της προσφοράς γευμάτων μέσω του «Μπορούμε», δωρίζοντας τα coins σου, κάνοντας μία ακόμη καλή πράξη.

Όπως μπόρεσες να διαπιστώσεις, η αληθινή μαγεία των Χριστουγέννων κυκλοφορεί τώρα στους δρόμους της πόλης. Ήρθε, λοιπόν, η ώρα να την ανακαλύψεις!

#realmagictourGR #cocacolagreece



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved