Cool Artisan x A Magic Cabinet

Το A Magic Cabinet συνεργάζεται με τον εξαίρετο food blogger Γαβριήλ Νικολαΐδη (Cool Artisan) για ένα μοναδικό καλάθι με εκλεκτά ελληνικά προϊόντα γαστρονομίας, που χρησιμοποιεί σε δύο από τις καλύτερες συνταγές του!

Το A Magic Cabinet, η διαδικτυακή πλατφόρμα με την υπογραφή της Ευγενίας Χανδρή, συνεργάζεται φέτος το φθινόπωρο με τον γνωστό κι αγαπημένο food blogger Γαβριήλ Νικολαΐδη, γνωστό και ως Cool Artisan, για ένα μοναδικό curated καλάθι με εκλεκτά προϊόντα γαστρονομίας Ελλήνων παραγωγών, που έχει ήδη γίνει ανάρπαστο.

Αυτοδίδακτος μάγειρας, παθιασμένος ταξιδιώτης, ακατάπαυστα αεικίνητος. Ο Γαβριήλ Νικολαΐδης, όπως και το A Magic Cabinet, αγαπάει να ταξιδεύει σε όλες τις γωνιές της Ελλάδας, να βρίσκει τοπικές συνταγές και να ανακαλύπτει καινούργιες γεύσεις. Στις κατσαρόλες του αναμειγνύει υλικά της παράδοσης με σύγχρονες τεχνικές και δημιουργεί υγιεινά, comfort πιάτα που κάνουν εύκολη την καθημερινότητα μας.

Το A Magic Cabinet φημίζεται για τα θεματικά καλάθια του, το τέλειο δώρο για ανθρώπους με γούστο, και η συνεργασία με τον Cool Artisan είναι μια πραγματικά ξεχωριστή πρόταση, αφού ο ευφάνταστος food blogger επέλεξε να συμπεριλάβει στο καλάθι του τα υλικά που χρειάζονται για την εκτέλεση δύο πρωτότυπων συνταγών, μια αλμυρή (Χυλοπίτες με μαύρο σκόρδο και αυγό) και μία γλυκιά (Vegan brownies με κρέμα φιστικιού).

 Untitled

Αναλυτικά το καλάθι Cool Artisan x A Magic Cabinet περιέχει:

Χυλοπίτες Ολικής Αλέσεως Μαγγίρι, Μαρμελάδα Ντομάτα DeliRoom, Νιφάδες Θαλασσινού Αλατιού με Λεμόνι Salt Odyssey, Πάστα Μαύρου Σκόρδου Black Garlic DownVillage, Κρέμα Πραλίνα με Φιστίκι Αιγίνης FiveTwenty, Εξαιρετικά Παρθένο Ελαιόλαδο Tombazis, Μουστάρδα Χιώτικού Μανταρινιού με Έλαιο Τρούφας Citrus Άρωμα Μνήμης & Καραμελωμένα Αμύγδαλα σε Gianduja Esophy.

Μπορείτε ήδη να βρείτε την πρώτη συνταγή στο coolartisan.gr ενώ η δεύτερη συνταγή θα δημοσιευτεί μέσα στον Νοέμβρη.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved