Είναι το Satan’s Whiskers το πιο cool όνομα για ενα cocktail;

Ρητορικό το ερώτημα γιατί πραγματικά δεν μπορούμε να σκεφτούμε κάποιο καλύτερο.

Το Satan’s Whiskers έχει ένα μάλλον απειλητικό όνομα, αλλά είναι ένα μάλλον φινετσάτο cocktail που δεν έχει καμία κακή φήμη να το ακολουθεί. Ίσως μόνο σε ό,τι αφορά την καταγωγή του, η οποία είναι τουλάχιστον απαγορευμένη. 

 

 

Ναι, όπως πολλά άλλα cocktail που περιέχουν τζιν και κάποιο χυμό φρούτου, έτσι και το Satan’s Whiskers είναι κομμάτι της πολιτιστικής κληρονομιάς της Ποτοαπαγόρευσης. Σύμφωνα με την επικρατέστερη θεωρία, το Satan’s Whiskers ήταν έμπνευση του playboy Adolph “Eddie” Brandstatter όταν άνοιξε το δικό του παράνομο club κατά τη διάρκεια της Ποτοαπαγόρευσης, το Embassy Club στην περιοχή του Hollywood. 

 

 

Σαν cocktail, το Satan’s Whiskers μπορεί να θεωρηθεί σαν παραλλαγή του The Bronx και μπορεί να παρασκευαστεί σε δύο εκδοχές, ανάλογα με το πόσο «αλκοολικό» το θέλουμε. Η δυνατή εκδοχή του έχει Grand Marnier, ενώ η πιο χαριτωμένη έχει orange curaçao. Όποια κι αν είναι η εκδοχή σας, το Satan’s Whiskers είναι μια ωραία δροσιστική και απολαυστική εναλλακτική στις 4-5 σταθερές επιλογές για cocktail. Άλλωστε είναι και η εποχή του πορτοκαλιού τώρα και ένα αυθεντικά κοσμοπολίτικο ποτό είναι ο καλύτερος τρόπος για να την υποδεχθούμε. Έχει και πολύ cool όνομα, το είπαμε αυτό; Στις φωτογραφίες θα δειτε όλα τα υλικά και τη συνταγή.    

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved