Το Macallan Harmony Collection Rich Cacao δείχνει την γλυκιά του πλευρά

Η σοκολάτα με το whisky ήταν πάντα ένας ιδανικός συνδυασμός, παρότι δεν ταιριάζει με όλες τις φιάλες που πιθανώς να έχεις στο σπίτι σου. Η λεπτομέρεια είναι ωστόσο που κάνει την διαφορά και σε αυτό ακριβώς στηρίχτηκε το Macallan στη νέα του εμφιάλωση με το όνομα Harmony Collection Rich Cacao. Και υπάρχει καλός λόγος.

 


Με το απόσταγμα να παλαιώνει σε βαρέλια από δρυ -αμερικανικά και ευρωπαϊκά- η whisky expert Polly Logan ταξίδεψε μέχρι την Τζιρόνα της Ισπανίας για να, συναντήσει τον διάσημο pastry chef Jordi Roca ώστε να μπορέσει να αποτυπώσει την επιθυμητή έκφραση στο ποτό. Οι τελικές νότες είναι γεμάτες από διαφορετικούς τύπους σοκολάτας, κάτι που θα λατρέψουν όσοι είναι φανς των γλυκών γεύσεων και των επιδορπίων, ενώ το κουτί είναι δημιουργημένο από φύλλα κρούστας κακάο και 100% ανακυκλώσιμο.

 



Η κυκλοφορία του ξεκινά στις 8 Νοεμβρίου και λόγω συνεργασίας με την Compartés Chocolate, θα είναι διαθέσιμα και 200 διαφορετικά tasting sets με σοκολάτα για όσους ενδιαφέρονται να εξετάσουν το pairing.

Σε κάθε περίπτωση ακούγεται μία πολύ ιδιαίτερη εμφιάλωση.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved