Το bourbon των Motorhead ανεβάζει επικίνδυνα τα decibel στο ποτήρι σου

Το Ace Of Spades Bourbon θα σε αποζημιώσει όπως η μουσική τους.

Όποιος έχει λίγο σχέση με την σκληρή μουσική σίγουρα θα ξέρει πως το όνομα Motorhead προκαλεί ρίγη συγκίνησης σε όλους τους μεταλάδες και ροκάδες του κόσμου. Δεν χρειάζονται συστάσεις για τον κύριο Lemmy Kilmister και το τι αντιπροσωπεύει για εκατομμύρια κόσμο εκεί έξω.

 

 

Τώρα η μπάντα έρχεται να μας τρελάνει ακόμη λίγο με την κυκλοφορία του αποκλειστικού της bourbon το οποίο ονομάζεται Ace Of Spades, εμπνευσμένο από τον διάσημο δίσκο και ομότιτλο κομμάτι της μπάντας.

Σίγουρα αν ζούσε ο θεός Lemmy θα έπινε μερικά ποτηράκια από το bourbon αυτό.

 

 
 

Η μπάντα ή τουλάχιστον το management ανέλαβε να κυκλοφορήσει αυτό το εξαιρετικής ποιότητας ποτό σε συνεργασία με την εταιρία Brew Pipeline. Ένα μοναδικό δώρο για όλους τους πιστούς οπαδούς του συγκροτήματος. Ένα πραγματικό διαμάντι που πρέπει να βάλεις στην κάβα σου ή ακόμη και δίπλα από τους δίσκους των Motorhead.

 

 
 

Το μπουκάλι θα είναι μία Limited edition κυκλοφορία και να παρουσιαστεί στο Sturgis Motorcycle Rally, φεστιβάλ που γίνεται αποκλειστικά για μηχανόβιους.

Δεν ακούγεται κι άσχημο έτσι; Αν είχαμε το χρόνο και το χρήμα σίγουρα θα κάναμε μία βόλτα από εκεί αλλά το σημαντικό είναι να προλάβουμε να προμηθευτούμε το συλλεκτικό αυτό μπουκάλι.

Εσύ θα το έπινες ή απλά θα το κράταγες σαν ένα σοβαρό memorabilia πάνω στο ράφι σου;

Δες εδώ το συλλεκτικό bourbon των Motorhead:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved