Oι 5 πιο εξωφρενικές Πίτσες της γης

Αυστηρά και ΜΟΝΟ για αρρωστάκια της ζύμης.

Πονηρούλη, μεταξύ κατεργαρέων καλό είναι να μη λέγονται ψέματα. Πες αλήθεια: όταν πάτησες το κλικ για να μπεις στο αρθράκι, περίμενες με τρομερή αγωνία να δεις έναν ωκεανό από λιωμένο τυρί να πέφτει ορμητικός πάνω σε ένα λιβάδι από ζύμη, σωστά; Μην ανησυχείς, ΔΕΝ θα σε απογοητεύσουμε.

giphy pizza cat

Διότι πάντα υπάρχει χώρος για να παραγγείλεις μια ακόμα πιο υπερβολική πίτσα. Μιας και η special ποτέ δεν είναι αρκετή. Αν ήταν στο χέρι μας θα παραγγέλναμε μία extra-special-greek lovers-double pepperoni-hawaian με παστουρμά, κασέρι και γύρο χοιρινό. Μόνο αυτό θα μπορούσε να χορτάσει τον Δαίμονα που κατοικεί στο στομάχι μας.

Τα δύο παλικάρια που θα χαζέψεις στο βίντεο βάλθηκαν να αποδείξουν του λόγου το αληθές –κι εμείς λαλήσαμε τελείως με αυτά που είδαν τα ματάκια μας! Περνάει από μπροστά τους κάθε απίθανη εκδοχή πίτσας, βγαλμένη από το υγρό όνειρο κάποιου κοιλιόδουλου.

Πίτσα με tacos, πίτσα με χαβιάρι, πίτσα-κουτί και ότι άλλο βάλει ο νους σου! Τσέκαρε το. Μονάχα φρόντισε να είναι κοντά το τηλέφωνο. Θα χρειαστεί να παραγγείλεις αμέσως κάτι. Για να σταματήσει να γουργουρίζει το στομάχι σου σαν τρακτέρ έτοιμο να εκραγεί. 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved