Η κατάλληλη παρέα είναι αυτό που χρειάζεσαι για το φετινό καλοκαίρι

Το καλοκαίρι έχει έρθει και επίσημα! Η μέρα έχει μεγαλώσει, ο ήλιος μας δίνει μια γερή δόση αισιοδοξίας και οι πρώτες βουτιές έχουν ήδη πραγματοποιηθεί. Μπορεί το φετινό καλοκαίρι να χρειαστεί να αλλάξουμε λίγο τις συνήθειές μας, να διατηρούμε αποστάσεις ή να απολαμβάνουμε καθιστοί την αγαπημένη μας συναυλία. Αυτό όμως δεν μας χαλάει τη διάθεση, καθώς η καλή παρέα είναι αυτή που απογειώνει την κάθε στιγμή.

Για αυτό είμαστε σε συνεννοήσεις με την παρέα για να οργανώσουμε τις πρώτες καλοκαιρινές εξορμήσεις, τις συναυλίες που πρέπει να κλείσουμε και φυσικά τις καλοκαιρινές βραδιές με ταινία από προτζέκτορα στην ταράτσα, στο αυτοσχέδιο σινεμά που έχουμε διαμορφώσει. Όλες αυτές τις στιγμές δεν θα μπορούσαμε να τις συνοδεύσουμε με κάτι άλλο πέρα από το πρώτο μονοποικιλιακό απόσταγμα Δεκαράκι Μοσχάτο.

 

plomari1

 

Τα βήματα για να οργανωθούμε είναι απλά. Μαζευόμαστε όλοι στο αγαπημένο μας στέκι, ανοίγουμε το αγαπημένο τσίπουρο Μοσχάτο παραγγέλνουμε τους αγαπημένους μας μεζέδες και οι πρώτες ιδέες αρχίζουν να «πέφτουν» στο τραπέζι. Ο ένας προτείνει το Πήλιο, ο άλλος Αστυπάλαια και ο τρίτος Ικαρία. Για συναυλίες όλοι θέλουν να πάνε σχεδόν παντού! Μαραβέγιας, Δεληβοριάς, Σωκράτης, είναι κάποια από τα ονόματα που ακούγονται. Πρέπει όμως να γίνει επιλογή, καθώς το budget δεν τις «σηκώνει» όλες. Μετά βγαίνει το πρόγραμμα των ταινιών. Ταινίες παλιές και κλασικές, ταινίες που σε ταξιδεύουν και σου δίνουν ένα μάθημα ζωής. Ανάμεσα στις συζητήσεις, τα γέλια, τα τσουγκρίσματα με Δεκαράκι Μοσχάτο συνειδητοποιούμε ότι το καλοκαίρι έχει ήδη ξεκινήσει και μας καλεί να το απολαύσουμε στο έπακρο.

 

plomari2

 

Όπως κι αν επιλέξουμε να περάσουμε τις καλοκαιρινές μέρες που έρχονται και όπου και να πάμε, ένα είναι το σίγουρο: Η συνταγή για να περάσουμε όμορφα είναι η καλή παρέα και το αγαπημένο απόσταγμα Μοσχάτο. Το εκρηκτικό Μοσχάτο, είναι το πρώτο απόσταγμα της οικογένειας μονοποικιλιακών αποσταγμάτων Δεκαράκι και το άρωμά του μας συνεπαίρνει, ενώ η κρυστάλλινη καθαρότητα του αποστάγματος μας προδιαθέτει για τη γευστική εμπειρία που θα ακολουθήσει. 

Ονειρευόμαστε ένα καλοκαίρι γεμάτο μουσική, παραλίες, Δεκαράκι Μοσχάτο και τσουγκρίζοντας δίνουμε υπόσχεση με την παρέα ότι όλα όσα ανυπομονούμε θα έρθουν!



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved