Cocktail Mojito Box: Το «κουτί» που κάνει πιο απολαυστική κάθε στιγμή του καλοκαιριού

Η αλήθεια είναι πως ανήκω σε εκείνους οι οποίοι περίμεναν πώς και πώς το άνοιγμα της εστίασης και τη μεγάλη επιστροφή στα στέκια της πόλης. Αυτό που δεν περίμενα βέβαια, ήταν πως την ίδια στιγμή που η επιθυμία μου θα γινόταν πραγματικότητα, εγώ θα κοιτούσα ξανά και ξανά το ρολόι μου, περιμένοντας την ώρα να επιστρέψω στο σπίτι.

Ομολογώ πως ξαφνιάστηκα, όταν συνειδητοποίησα πως παρά την έντονη ανυπομονησία να βγω ξανά στα μπαρ της πόλης, είχα καταφέρει τελικά να βρω τον τρόπο να περνάω καλύτερα στο σπίτι. Για την ακρίβεια, μόλις πρόσφατα αναλογίστηκα πως είχα περάσει τόσο ανέλπιστα καλά όλο αυτό το διάστημα, που πλέον μου ήταν δύσκολο να επανέλθω στον «πρωταθλητισμό» του bar hopping. Διότι χάρη στο Cocktail Mojito Box, είχα στο σπίτι μου ό,τι χρειαζόμουν για να οργανώνω τις πιο συναρπαστικές, σπιτικές cocktail βραδιές, μία συνήθεια που είμαι σίγουρος ότι θα δώσει και στο φετινό καλοκαίρι, τη γεύση που πραγματικά του αξίζει.

Αν αναρωτιέσαι, λοιπόν, γιατί αξίζει να κάνεις δώρο στον εαυτό σου αυτό το «μαγικό» κουτί που φέρνει στο σπίτι το πιο απολαυστικό καλοκαίρι, τότε συνέχισε να διαβάζεις και με ευχαριστείς στο τέλος! 

Η τέλεια mojito απόλαυση που μας εμπνέει για καλοκαιρινές περιστάσεις

Η αλήθεια είναι πως δεν νοείται αυθεντικό καλοκαίρι χωρίς τη δροσιστική και διαχρονική γεύση ενός mojito. Η ανεπανάληπτη, αναζωογονητική αίσθηση που αφήνουν στο στόμα οι αναπάντεχες φυσαλίδες του PERRIER®, οι λεπτεπίλεπτες «νότες» δυόσμου σε συνδυασμό με το διαχρονικό, κουβανέζικο άρωμα από ένα καλό ρούμι, συνθέτουν το απόλυτο cocktail του καλοκαιριού, που θα δημιουργήσεις με το Cocktail Mojito Box. Και αυτό ακριβώς είναι το cocktail που θα σταθεί η αφορμή να καλέσεις την παρέα στο εξοχικό για μία αξέχαστη καλοκαιρινή συνάντηση, που θα συνοδεύσει άψογα τα «καυτά» απογεύματα του καλοκαιριού, που θα συντροφεύσει τα after work drinks με τους κολλητούς στο μπαλκόνι, που θα αναβαθμίσει τις σινεφίλ προβολές στο αυτοσχέδιο θερινό σινεμά στη βεράντα σου.

Για όλους τους παραπάνω λόγους, λοιπόν, αποφάσισα να αποκτήσω το «κουτί» που ταιριάζει απόλυτα με τις παραπάνω περιστάσεις, δηλαδή το Cocktail Mojito Box που περιέχει όλα όσα χρειάζομαι για να φτιάχνω εύκολα και γρήγορα, το καλύτερα mojito cocktail της πόλης!

mojito2

 

Η απόλυτη «εργαλειοθήκη» για ένα απολαυστικό σπιτικό cocktail mojito

Λίγες ημέρες αφότου ολοκλήρωσα την online παραγγελία μου, εγκαινίασα το «κουτί» παρέα με τους κολλητούς μου, σε ένα roof party για λίγους και καλούς φίλους στην ταράτσα του σπιτιού μου, με το οποίο «καλωσορίσαμε» επίσημα το φετινό καλοκαίρι.

Όπως διαπίστωσα ξετυλίγοντας με λαχτάρα το πακέτο, λοιπόν, η εταιρεία Sky Spirits σε συνεργασία με το PERRIER® έχουν δημιουργήσει την απόλυτη «εργαλειοθήκη» για ένα άκρως απολαυστικό mojito cocktail. Το «κουτί» περιέχει ένα ακριβές γραπτό συνταγολόγιο, μία μεζούρα για να μετράω τις σωστές αναλογίες του cocktail, ένα muddler, καθώς και όλα τα υλικά που χρειάζομαι για να φτιάχνω μόνος μου το αγαπημένο μου cocktail mojito. Για την ακρίβεια, το Cocktail Mojito Box περιλαμβάνει ρούμι Flor de Caña, σιρόπι Mojito Mint της εταιρείας Monin και φυσικά PERRIER®, το οποίο «απογειώνει» τα cocktail μου με τις «εκρηκτικές» φυσαλίδες του. Εγώ το μόνο που χρειάστηκε να κάνω, πριν αρχίσουν να καταφθάνουν οι φίλοι στην ταράτσα, ήταν να προμηθευτώ από το σούπερ μάρκετ φρέσκο lime, δυόσμο και πάγο.

mojito3

 

Τα βήματα που θα σε οδηγήσουν στο τέλειο mojito

Συνεπώς, αν θέλεις να μετατρέψεις το σπίτι ή το εξοχικό σου στο απόλυτο στέκι του φετινού καλοκαιριού, να ξέρεις πως το Cocktail Mojito Box είναι το «συστατικό» για να «απογειώσεις» τα σπιτικά ραντεβού με την παρέα, είτε πρόκειται για ένα after work απόγευμα στο μπαλκόνι, είτε για μία σινεφίλ βραδιά στη βεράντα ή για ένα Σαββατοκύριακο χαλάρωσης.

Παρακολουθώντας το βίντεο που ακολουθεί, θα μάθεις σε χρόνο «ντετέ» τα βήματα για την προετοιμασία του τέλειου homemade mojito και δεν υπάρχει αμφιβολία πως η εκτέλεσή του, θα σου φανεί «παιχνιδάκι». Πιο αναλυτικά, η διαδικασία διαρκεί περίπου δύο λεπτά, ενώ το πρώτο βήμα που θα χρειαστεί να κάνεις, είναι να συγκεντρώσεις τα υλικά που θα χρησιμοποιήσεις, στον πάγκο της κουζίνας σου. Έπειτα, θα πάρεις ένα ψηλό ποτήρι, θα βάλεις μέσα μία «κορυφή» δυόσμου και τα lime και θα πιέσεις το περιεχόμενο ελαφριά με το γουδοχέρι. Στη συνέχεια, θα προσθέσεις 15ml σιρόπι Monin Mohito Μint και 45ml ρούμι Flor de Cana, θα γεμίσεις το ποτήρι με μπόλικο τριμμένο πάγο, θα συμπληρώσεις 30ml φυσικό μεταλλικό νερό PERRIER® και θα προσθέσεις μία «κορυφή» δυόσμου για γαρνιτούρα.

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως κάνοντας δώρο στον εαυτό σου το Cocktail Mojito Box, όχι μόνο θα κάνεις πιο απολαυστική την καθημερινότητά σου, αλλά θα έχεις στο σπίτι σου ό,τι χρειάζεσαι για να βιώσεις ένα ανεπανάληπτο καλοκαίρι με την παρέα σου. Άλλωστε, αυτό το μαγικό «κουτί» είναι η καλύτερη αφορμή για να προσκαλέσεις τους φίλους σου σε ένα σπιτικό πάρτυ στο μπαλκόνι, τον κήπο ή την ταράτσα σου, αφού κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί στο απόλυτο cocktail του καλοκαιριού! 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved