Μα γιατί όλη η πόλη μιλάει ξαφνικά για τα CrunchWraps;

Αν είσαι και εσύ ένας «ορκισμένος» καλοφαγάς, τότε πιθανότατα μπορείς να αισθανθείς τον ενθουσιασμό μου για το άνοιγμα της εστίασης.

Τους μήνες που έμεινα σπίτι, «τίμησα» και με το παραπάνω τις αγαπημένες μου foodie απολαύσεις, με βραδινά ή μεσημεριανά delivery. Ωστόσο, κατά την άποψή μου, τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με τη λαχτάρα του να δίνεις ραντεβού με την παρέα για urban, γευστικές εξορμήσεις, στο κέντρο της πόλης. Από το Σύνταγμα στην Καπνικαρέα και από εκεί, στον πιο foodie δρόμο της Αθήνας, δηλαδή την Αιόλου.

Όπως κάθε foodie που σέβεται τον εαυτό του, βέβαια, ήξερα πως η επιστροφή μου στο κέντρο της Αθήνας, έπρεπε να με οδηγήσει στις πιο «ψαγμένες» προτάσεις. Βλέπεις, έπειτα από τόσους μήνες στο σπίτι, ένιωθα το FOMO να με κυριεύει και ήθελα να αναπληρώσω τον χρόνο που έχασα, ανακαλύπτοντας ό,τι πιο νέο και λαχταριστό «έπαιζε» στην πόλη, δηλαδή τα new food entries.

Όπως διαπίστωσα σύντομα, λοιπόν, μιλώντας με τους φίλους μου και κάνοντας τις διαδικτυακές μου αναζητήσεις, σε ό,τι αφορούσε στο street food, όλοι και όλες μιλούσαν ξαφνικά για τα CrunchWraps. Στην πρώτη μου εξόρμηση με την παρέα στο κέντρο της Αθήνας συνεπώς, έκανα ακριβώς αυτό. Άφησα τη μυρωδιά των πιο φρεσκοψημένων υλικών να με οδηγήσει στον πεζόδρομο της Αιόλου και δη, σε ένα χορταστικό CrunchWrap! 

 

Εικόνα9

 

Το νέο food entry που κάνει θόρυβο

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή, δηλαδή από το τι είναι, τέλος πάντως, αυτά τα CrunchWraps και πώς έχουν καταφέρει να κάνουν τόσο θόρυβο -μεταφορικά και κυριολεκτικά, αφού είναι απίστευτα τραγανά.

Για να καταλάβεις τι είναι πραγματικά τα CrunchWraps, αρκεί να μετατρέψεις τις παρακάτω λέξεις σε εικόνες: Τραγανή tortilla αλευριού μέσα στην οποία υπάρχουν προσεκτικά τοποθετημένα, φρέσκα συστατικά που μπορούν να κάνουν τον ουρανίσκο σου να εκστασιαστεί. Από σιγομαγειρεμένο pulled pork στον φούρνο μέχρι λιωμένο cheddar και από σπιτικό chili con carne μέχρι απολαυστική sour cream, φιλέτο κοτόπουλο σχάρας και μεταξύ άλλων, sweet chili sauce! Η tortilla τυλίγεται σε ένα λαχταριστό και «πλούσιο» πακέτο και στη συνέχεια, ψήνεται και έρχεται ζεστή, ζεστή στα χεράκια σου. Βέβαια, οφείλω να ομολογήσω πως το μυστικό που κάνει το CrunchWrap συγκλονιστικά τραγανό, είναι η tortilla καλαμποκιού που «κρύβεται» εντέχνως ανάμεσα στα υλικά του. Ό,τι και αν σου περιγράψω όμως, για να νιώσεις τη διαφορά και τον… θόρυβο που μπορεί να κάνει στο τελικό αποτέλεσμα η tortilla καλαμποκιού, πρέπει να κάνεις μόνος σου μία δοκιμή.

Ειλικρινά, λοιπόν, δεν μπορείς να φανταστείς τον δικό μου ενθουσιασμό, όταν στην πρώτη μου after work έξοδο με τους φίλους μου μετά το άνοιγμα της εστίασης, πήγα ξανά στο κέντρο της Αθήνας για φαγητό. Το ραντεβού δόθηκε -κλασικά- στη γωνία Αιόλου και Αθηναΐδος και όταν όλη η παρέα συγκεντρώθηκε, όλοι οι δρόμοι οδηγούσαν -ξανά- στα Pax Burgers, αυτή τη φορά όμως όχι για burgers, αλλά για CrunchWraps!

 

Εικόνα10

 

Βλέπεις, στο εξωτερικό τα CrunchWraps κάνουν «θραύση», ωστόσο, στην Ελλάδα μπορείς να τα βρεις σε έναν και μόνο προορισμό -που στη δική μου περίπτωση, τυχαίνει να είναι και ένας από τους αγαπημένους μου. Αυτό σημαίνει ότι στην περίπτωση που ζεις στην Αθήνα, το μόνο που θα χρειαστεί να κάνεις για να τα δοκιμάσεις -αν δεν θέλεις να περιοριστείς και πάλι στην επιλογή του delivery- είναι να πας μία βόλτα μέχρι τον πεζόδρομο της Αιόλου. Θα αφήσεις τη μυρωδιά των φρεσκοψημένων υλικών να σε καθοδηγήσει στο κατάστημα των Pax Burgers και θα κάνεις την παραγγελία σου.

Αλλά και εσύ που ζεις στη Θεσσαλονίκη, είσαι εξίσου τυχερός. Διότι στο κέντρο της πόλης σου και συγκεκριμένα στον πεζόδρομο της οδού Καλαποθάκη, «παίζουν» επίσης Pax Burgers και φυσικά, CrunchWraps.

Το ποιο CrunchWrap θα επιλέξεις, εξαρτάται από τις γαστρονομικές σου προτιμήσεις. Το σίγουρο είναι όμως ότι είτε επιλέξεις το Brave Texan, είτε το Sloppy Joe ή λατρεύεις το κοτόπουλο και διαλέξεις το Chicken Supreme, θα έχεις κάνει μία νέα foodie ανακάλυψη, η οποία ενδεχομένως θα αποτελέσει το highlight του φετινού σου καλοκαιριού.

 

Εικόνα11

 

Όπως μπόρεσες να διαπιστώσεις, είτε είσαι ένας «ορκισμένος» καλοφαγάς, είτε σου έχει λείψει απλώς το να βγαίνεις στο κέντρο της πόλης για να ανακαλύπτεις νέες γεύσεις και να ενθουσιάζεις τον ουρανίσκο σου, έχεις κάθε λόγο να δοκιμάσεις τη νέα, πιο «ψαγμένη» foodie πρόταση: Τα CrunchWraps. Με λίγα λόγια, όλοι οι δρόμοι οδηγούν απόψε στα PAX!

Σε κάθε περίπτωση, αν δεν είσαι ακόμη έτοιμος να αφήσεις την άνεση του σπιτιού σου, τότε υπάρχει πάντα και η delivery επιλογή. Το σίγουρο είναι ότι από όπου και αν επιλέξεις να φας το CrunchWrap σου, με την πρώτη, επική μπουκιά θα με θυμηθείς.

Πληροφορίες:

Pax Burgers

Αθήνα

  • Αιόλου 34 & Αθηναΐδος 12 

Θεσσαλονίκη

  • Καλαποθάκη & Βενιζέλου 8, Κέντρο
  • Mediterranean Cosmos, Πυλαία

https://www.paxburgers.gr/

Facebook | Instagram



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved