Μήπως να αρχίσεις να φτιάχνεις το δικό σου ψωμί;

Πού να τρέχεις πάλι μέχρι το φούρνο.

Η αλήθεια είναι ότι στην καραντίνα πολλοί άνθρωποι έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν διάφορες πτυχές του εαυτού τους. Άλλοι το ρίχνουν στο τρέξιμο και τη γυμναστική, άλλοι πάλι κλείνονται στην κουζίνα και αναζητούν τον Chef που κρύβεται μέσα τους.

Επειδή είναι βέβαιο ότι έχουν δοκιμάσει τα πάντα σε όλο αυτό διάστημα, εμείς έχουμε να τους προτείνουμε κάτι απλό, κάτι συνηθισμένο, αλλά πάνω από όλα κάτι που είναι σίγουρο ότι δεν θα το δοκίμαζαν από μόνοι τους. Να φτιάξουν το δικό τους ψωμί.

«Μα γιατί να μην πάρω από το φούρνο» θα μας πες, αλλά γιατί να το κάνεις αν μπορείς να το φτιάξεις μόνος σου; Στο κάτω-κάτω δες το σαν άλλη μια πρόκληση που βρίσκεται μπροστά σου. Άσε που ένα καρβέλι μοιάζει «ωραιότερο» όταν το βγάζεις από το φούρνου για πρώτη φορά, ζεστό-ζεστό.

Η συνταγή είναι εύκολη και μπορείς να τη μάθεις από πρώτο χέρι στο blog της Majenco στο Queen.gr, την ώρα που σου αποκαλύπτουμε το πώς θα δείχνει το τελικό αποτέλσμα στο παρακάτω άλμπουμ. 

Ίσως και να καταφέρουμε να σε κρατήσουμε μακριά από τον φούρνο της γεινονιάς.

 



2 SHARES