Οι φετινές γιορτές αποκτούν τη μαγεία που έχεις ανάγκη με τις ultra-premium Don Julio Tequila

Η εορταστική Don Julio 1942 και η μοναδική Don Julio 70, είναι οι τεκίλες που θέλεις να χαρίσεις φέτος, στον κολλητό σου ή και σε εσένα!

Συνήθως τέτοιες μέρες θα ήσουν στα τηλέφωνα με την παρέα σου για να κανονίσετε τις εξόδους σας  ή για να δείτε ποιο σπίτι θα σας χωρέσει όλους, ενώ επίσης θα περνούσες αρκετές ώρες χαζεύοντας στα μαγαζιά για να βρεις το κατάλληλο δώρο για τους φίλους σου.

Φέτος, όμως τα πράγματα είναι αλλιώς, σωστά; Σωστά... Οι φετινές γιορτές περιλαμβάνουν ασφαλή «έξοδο» στο σπίτι με λίγη καλή παρέα και περιορισμένες επιλογές σε δώρα (ιδίως αν είσαι κι εσύ από αυτούς που τα αφήνουν όλα τελευταία στιγμή).

Και σε αυτό ακριβώς το σημείο χρειάζεται να σκεφτείς έξυπνα για να κάνεις αυτές τις γιορτές όσο το δυνατόν γίνεται λιγότερο διαφορετικές από τις προηγούμενες.

Η Don Julio Tequila έχει την απόλυτη πρόταση με τις δύο  ultra-premium ετικέτες της, οι οποίες αποτελούν μια ξεχωριστή πρόταση δώρου που θα σου λύσει τα χέρια και θα «μοιράσεις» χαρά στους αγαπημένους σου.

 

Η Don Julio 1942 είναι μια εκπληκτική τεκίλα, σε ένα ακόμη πιο εκπληκτικό μπουκάλι που αποτελεί το τέλειο δώρο για όποιον φίλο σου ξέρει από αποστάγματα ή για όποιον χρειάζεται ένα εξαιρετικό δώρο για φέτος. Εάν ωστόσο την επιλέξεις γιατί θεωρείς τον εαυτό σου explorer των γεύσεων, τότε είσαι σε καλό δρόμο αφού πρόκειται για μια τεκίλα  χειροποίητη που παράγεται σε μικρές παρτίδες, από αποκλειστικά μπλε αγαύη 10 ετών ωρίμανσης και παλαιώνει για 30 μήνες σε βαρέλια Αμερικάνικης δρυός, αποκτώντας έτσι τον ήπιο χαρακτήρα της με τις μαλακές νότες βανίλιας, καραμέλας και αμυγδάλου.

Η ονομασία της αποδίδει φόρο τιμής στη χρονιά που ο ιδρυτής της Don Julio González, ξεκίνησε το ταξίδι του για τη δημιουργία της πρώτης luxury τεκίλας στον κόσμο, ανοίγοντας το αποστακτήριο La Primavera στο Jalisco του Mexico.

 Συσκευάζεται στην εντυπωσιακή ψηλόλιγνη φιάλη, που το σχήμα της θυμίζει τα φύλλα-λόγχες του φυτού της αγαύης. Τη βρίσκεις σε όλα τα ενημερωμένα μπαρ, εστιατόρια και χώρους διασκέδασης καθώς έχει κατακτήσει την καρδιά όλων των connoisseur ανά τον κόσμο.

Μπορείς να την απολαύσεις σκέτη, ιδανικά παγωμένη, σε ποτήρι σαμπάνιας για να καλωσορίσεις τη νέα χρονιά!

 

tequila3

 

Και όταν μιλάμε για την Don Julio 70, μιλάμε για την πρώτη Añejo Claro Tequila στον κόσμο και αυτό από μόνο του αποτελεί τoν καλύτερο λόγο για να τη μοιραστείς με τους κολλητούς σου, ενώ κάνετε την ανασκόπηση της χρονιάς. Η τεκίλα Don Julio® 70 Añejo Claro αποτελεί ένα μοναδικό απόσταγμα καθώς επαναπροσδιορίζει την κατηγορία τεκίλας Añejo, δημιουργώντας μια πολύπλευρη γευστική εμπειρία η οποία συνδυάζει την πλούσια πολυπλοκότητα μιας κλασικής, παλαιωμένης Añejo και τη δροσερή γεύση αγαύης που συναντάμε σε μια Blanco.

Η Don Julio® 70 έχει μοναδική γεύση που συνδυάζει εσπεριδοειδή και φρέσκα βότανα με νότες σοκολάτες, butterscotch και βανίλιας με μία ελαφριά, πικάντικη επίγευση.

Αποτελεί δημιούργημα του Enrique de Colsa, Master Distiller της Don Julio, ο οποίος βρήκε τον τρόπο να μετατρέψει την προσεκτικά επιλεγμένη, ώριμη μπλε αγαύη σε ένα εξαιρετικό απόσταγμα με διττό χαρακτήρα

tequila4

 

Ο τρόπος για να την απολαύσεις είναι με πάγο είτε ως aperitif σε ένα White Negroni ή ακόμα και σε μια απολαυστική margarita.

 Επίσης, αποτελεί ιδανικό συνοδευτικό φαγητού χάρη στα παρατεταμένα ίχνη δρυός, τα οποία διαδέχεται μια καθαρή, ζεστή επίγευση.

 

Ξεχωριστά δώρα; Τα βρήκες!

Διάθεση για cocktail making; Δεν την έχασες ποτέ!

Τώρα, λοιπόν, πάρε τηλέφωνο τους κολλητούς σου για να κανονίσετε πότε και πως θα βρεθείτε (με ασφάλεια).

Παράγγειλε τις Ultra-premium ετικέτες Don Julio από εδώ.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved