Τώρα μπορείς να πιεις Guinness και να οδηγήσεις

Ξεκινά μία νέα εποχή για την ιρλανδική ζυθοποιία, αυτή τη φορά χωρίς αλκοόλ.

H Guinness από τη φύση της είναι μία μπίρα η οποία δεν κάνει εκπτώσεις στη γεύση και το αλκοόλ που περιέχει. Τα τελευταία τέσσερα χρόνια, όμως, προσπαθεί να κάνει αυτό που δεν θα τολμούσε κανείς με το όνομα και την ιστορία της. Προσπαθεί να ισορροπήσει την χαρακτηριστική της γεύση με το 0.0% αλκοόλ. Μετά από πολλές απόπειρες, τα κατάφερε. Για την Guinness μιλάμε άλλωστε.

Αυτή η Guinness ωριμάζει σε βαρέλια μπέρμπον

Η Ιρλανδική ζυθοποιία έχει ήδη ξεκινήσει τη διάθεση της νέας μπίρας σε όλα τα supermarkets της Ηνωμένου Βασιλείου από την προηγούμενη εβδομάδα και δείχνει σε όλους το δρόμο για τη νέα εποχή που απαιτεί ποτό με την ίδια πλούσια γεύση αλλά χωρίς αλκοόλ. Από το 2021, μάλιστα, θα μπορούν να τη βρουν όλοι στις περισσότερες χώρες του κόσμου.

Η συνταγή και τα υλικά είναι ακριβώς η ίδια, όμως με μία νέα μέθοδο, αφαιρείται μέσω μιας ψυχρής διαδικασίας η αλκοόλη που κάποτε θόλωνε το μυαλό σου. Μπορεί αυτή η κίνηση να είναι μια γροθιά στο στομάχι όσων αγαπούν την μπίρα της Guinness αλλά αυτό δε σημαίνει πως δεν υπάρχουν επιλογές. Τώρα, απλά, υπάρχει επιλογή και γι’αυτούς που θέλουν να τη γευτούν αλλά και να οδηγήσουν.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved