Συστατικά
- 1 κιλό μανιτάρια champignon, φρέσκα
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο
- αλάτι
- 1 κ.σ. θυμάρι
- Στο πολυμηχάνημα με τα μαχαίρια βάζουμε σε δόσεις τα μανιτάρια και χτυπάμε μέχρι να γίνουν τρίμμα.
- Τοποθετούμε ένα τηγάνι σε μέτρια φωτιά και βάζουμε το ελαιόλαδο.
- Βάζουμε τα μανιτάρια στο τηγάνι, προσθέτουμε αλάτι, θυμάρι και ανακατεύουμε.
- Ψήνουμε πολύ καλά για 25-30 λεπτά μέχρι να πέσει ο όγκος τους και χάσουν όλη την υγρασία τους. Θέλουμε να γίνουν μια σφιχτή πάστα.
Διάβασε ολόκληρη την συνταγή στη σελίδα του Άκη!