Duxelle μανιταριών από τον Άκη Πετρετζίκη

Είσαι φαν του μανιταριού; Τότε αυτή τη συνταγή πρέπει να την γνωρίσεις!

Συστατικά

  • 1 κιλό μανιτάρια champignon, φρέσκα
  • 2 κ.σ. ελαιόλαδο
  • αλάτι
  • 1 κ.σ. θυμάρι
  • Στο πολυμηχάνημα με τα μαχαίρια βάζουμε σε δόσεις τα μανιτάρια και χτυπάμε μέχρι να γίνουν τρίμμα.
  • Τοποθετούμε ένα τηγάνι σε μέτρια φωτιά και βάζουμε το ελαιόλαδο.
  • Βάζουμε τα μανιτάρια στο τηγάνι, προσθέτουμε αλάτι, θυμάρι και ανακατεύουμε.
  • Ψήνουμε πολύ καλά για 25-30 λεπτά μέχρι να πέσει ο όγκος τους και χάσουν όλη την υγρασία τους. Θέλουμε να γίνουν μια σφιχτή πάστα.

Διάβασε ολόκληρη την συνταγή στη σελίδα του Άκη!

 



©2016-2025 Ratpack.gr - All rights reserved