Το efood κάνει προσλήψεις και ζητάει άμεσα 400 νέους διανομείς!

Το efood το ξέρεις, ότι κάνει 400 προσλήψεις, ξέρεις;

Το efood είναι η #1 υπηρεσία delivery στην Ελλάδα εδώ και πολύ καιρό και είμαστε βέβαιοι πως αυτό το γνωρίζεις καλά. Είμαστε επίσης βέβαιοι ότι ανήκεις στην ομάδα των ανθρώπων του! Τι θα έλεγες όμως αν σου δινόταν η ευκαιρία να ενταχθείς και στο δυναμικό του efood και να γίνεις ένας από τους διανομείς του, τους… super ήρωές του; Ναι, είναι γεγονός, το efood μεγαλώνει και για να μεγαλώσει χρειάζεται 400 νέους διανομείς, πράγμα που σημαίνει πως προσλαμβάνει άμεσα 400 άτομα για να καλύψει τις θέσεις αυτές!

Οι συγκεκριμένες 400 νέες θέσεις εργασίας αφορούν σε όλες τις περιοχές της Αθήνας, ενώ αν αναρωτιέσαι τι κερδίζει ο διανομέας του efood, διάβασε προσεκτικά: Τη δυνατότητα για ανταγωνιστικές αποδοχές, ευέλικτο ωράριο (που μπορεί να ορίζεται από 4ωρες, 6ωρες και 8ωρες βάρδιες), πλήρεις ασφαλιστικές εισφορές, άδειες και δώρα αλλά και ιδιωτική ασφάλεια. Επιπλέον, όσον αφορά το όχημά του, κερδίζει μηνιαία αποζημίωση δικύκλου και πλήρη εξοπλισμό, αλλά και δυνατότητες επαγγελματικής ανέλιξης.

Από τη στιγμή που προσλαμβάνεσαι ως διανομέας του efood, παίρνεις ρούχα και εξοπλισμό. Ενημερώνεσαι για κάθε νέα παραγγελία στο κινητό σου και την παραδίδεις σύμφωνα με τις οδηγίες που σου δίνονται! Ξεκινάς να δουλεύεις μόλις φτάσεις με το δίκυκλό σου στο σημείο εκκίνησης και έχεις πάντα «κοντά» σου την ομάδα του efood. Αναλυτικότερες πληροφορίες για τα εταιρικά προνόμια και τη θέση εργασίας, αλλά και τη σχετική αίτηση που μπορείς να συμπληρώσεις (τσεκάροντας ακόμα και τις περιοχές που σε ενδιαφέρει να εργαστείς) θα βρεις εδώ.

Το efood αναπτύσσεται, στοχεύοντας ακόμα πιο ψηλά, ενώ έχει ήδη χτίσει μια σχέση εμπιστοσύνης και αξιοπιστίας με τους πελάτες του. Πρέπει να γνωρίζεις, πως η αναζήτηση διανομέων ξεκινά μεν αρχικά από την Αττική, σύντομα όμως πρόκειται να επεκταθεί και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας. Μην ξεχνάς, πως το efood εξυπηρετεί περισσότερα από 8.000 καταστήματα σε 90 πόλεις της χώρας, δίνοντας τη δυνατότητα σε όλους, να παραγγείλουν αυτό που θέλουν εύκολα και γρήγορα από όπου κι αν βρίσκονται, με τρία απλά βήματα: Προσθήκη, καλάθι, αποστολή!



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved