Ο Bruce Willis και άλλοι 3 διάσημοι σου προτείνουν κοκτέιλ που δημιούργησαν οι ίδιοι

Είναι πολύ σκληρός για να του το αρνηθείς.

Μπορεί να μην φανταζόσουν ποτέ πως οι διάσημοι ασχολούνται με τα δικά τους ποτά, καθώς θα μπορούσαν να έχουν οποιοδήποτε θέλουν σερβιρισμένο μπροστά τους, αλλά, όπως αποδείχθηκε, έκανες λάθος. Δεν πέρασε αρκετός καιρός από την τελευταία ανακάλυψη για το κοκτέιλ του Leonard Cohen και μάθαμε πως έχουμε άλλους τέσσερις διάσημους στο σύνολο, που περνούσαν χρόνο πίσω από τα μπαρ τους.

Πρόκειται για δύο τεράστιους σκηνοθέτες και δύο γνωστούς ηθοποιούς με κάποιες από τις πιο πλούσιες καριέρες στο Hollywood. Μην σε ανησυχεί αν δεν μπορείς να τα καταφέρεις ή δεν σου αρέσουν όλα. Επίσης, πρέπει να μάθεις πως κάποιες από αυτές τις συνταγές, μπορεί να σου φανούν κάπως ιδιαίτερες, όπως ακριβώς και το άτομα που τις σκέφτηκαν.

Luis Bunuel: Ένας από τους πιο σημαντικούς σκηνοθέτες όλων των εποχών, γνωστός για το ιδιαίτερο ύφος του και τις ταινίες The Discreet Charm of the Bourgeoisie και The Obscure Object of Desire, σου προτείνει το τέλειο μαρτίνι του. Γέμισε το ποτήρι σου με πάγο, ύστερα dry vermouth, gin και angostura bitters.

George Clooney: Ο γνωστός ηθοποιός του Hollywood, έχει να σου προτείνει το Spicy Cucumber Jalapeno Margarita. Θα χρειαστείς: Τεκίλα Casamigos Blanco, χυμό lime, φρέσκο χυμό πορτοκαλιού, νέκταρ από αγαύη και πορτοκαλί λικέρ. Για περισσότερες πληροφορίες, εδώ.

 

Αποτέλεσμα εικόνας για george clooney gif

 

Alfred Hitchcock: Οι συστάσεις είναι περιττές για τον μεγαλύτερο σκηνοθέτη ταινιών τρόμου οπότε, θα περάσουμε κατευθείαν στο κοκτέιλ που δημιούργησε ο ίδιος. Το όνομα αυτού είναι White Lady και για να το δοκιμάσεις, θα χρειαστείς χυμό λεμονιού, Cointreau και dry gin.

Bruce Willis: Ο σκληρός του Hollywood έχει τις δικές του αδυναμίες. Μία από αυτές, είναι και τα καλά κοκτέιλ. Έφτασε σε σημείο μάλιστα, να σκαρφιστεί τη δική του συνταγή και όπως αποδείχθηκε, είναι άκρως γευστική. Τι θα χρειαστείς για να γίνει και εσύ σκληρός όπως εκείνος; Μόνο Sobieski Vodka Bizon Grass και χυμό μήλου. Ύστερα, ένα απλό γαρνίρισμα με lime.

Πως θα έφτιαχνε ένα τέτοιο κοκτέιλ ο τύπος που πρωταγωνίστησε σε αυτή την ταινία, δεν το περιμέναμε ποτέ.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved