Τρία πράγματα που υπόσχονται να σε βγάλουν από τα συνηθισμένα

Ο Ιούλιος είναι εδώ αλλά για κάποιον περίεργο λόγο, δεν σε βρίσκει με τη διάθεση «ανεβασμένη» στα ύψη. Όλοι γύρω σου σχεδιάζουν τις διακοπές «στις νησάρες» και μιλούν για τα beach πάρτι της σεζόν.

Σε αντίθεση με τους κολλητούς σου, ωστόσο, εσύ αισθάνεσαι στο ίδιο έργο θεατής. Έχεις βαρεθεί τα ίδια και τα ίδια και νιώθεις πως δεν αντέχεις να περάσεις ένα ακόμη καλοκαίρι «κοπιάροντας» τις ίδιες συνήθειες. Τι μπορείς να κάνεις, λοιπόν; Το «μυστικό» σε αυτή την περίπτωση είναι να μην περιμένεις τις διακοπές για να περάσεις καλά. Για να απολαύσεις το καλοκαίρι όπως του αξίζει, πρέπει να δίνεις νόημα στην κάθε μέρα και να δημιουργήσεις το δικό σου Golden Hour.  Ιδού, λοιπόν, τρία πράγματα που αυτό το καλοκαίρι υπόσχονται να σε βγάλουν από τα συνηθισμένα και να κάνουν το κάθε απόγευμά σου ξεχωριστό.

Οι κρυφές ταράτσες στο κέντρο της πόλης

Είσαι παιδί του κέντρου και πιστεύεις πως γνωρίζεις κάθε hot στέκι στην πόλη σου. Η αλήθεια είναι όμως, πως υπάρχουν πολλές ακόμη κρυφές γωνιές και ταράτσες που χρειάζεται να ανακαλύψεις. Κάθε ημέρα, φρόντισε να «τσεκάρεις» τα events που «παίζουν» στην πόλη. Τα social media μπορούν να σε βοηθήσουν σε αυτή την περίπτωση. Πίστεψέ μας, μία βόλτα σε μία κρυφή ταράτσα την ώρα που η μέρα συναντά τη νύχτα για να απολαύσεις έναν μηλίτη Strongbow, είναι το «κλειδί» προκειμένου να χαλαρώσεις, έπειτα από μία κουραστική ημέρα στο γραφείο.

32DF

 

Οι συναυλίες που θα κάνουν τη διαφορά

Ένα καλοκαίρι δίχως μουσική είναι σαν… μηλίτη χωρίς μήλα. Δηλαδή, ΔΕΝ υπάρχει. Πιάσε το smartphone σου -ή στυλό και χαρτί αν είσαι τύπος παραδοσιακός- και άρχισε να ετοιμάζεις την απόλυτη καλοκαιρινή λίστα, δηλαδή εκείνη που περιλαμβάνει όλες τις κορυφαίες συναυλίες της σεζόν. Δεν χρειάζεται να σε «τρελαίνει» ένας καλλιτέχνης για να τον παρακολουθήσεις live. Βγες από τα συνηθισμένα, απέκτησε νέα ακούσματα και διασκέδασε με την παρέα σου, όπως τότε που ήσασταν πιο νέοι και όλα ήταν τόσο αναπάντεχα πρωτόγνωρα.

 

4gh

 

Η άλλη γεύση της χαλάρωσης

Τι άλλο μπορείς να κάνεις για να βγεις εύκολα από τα συνηθισμένα; Να βρεις τις κατάλληλες εναλλακτικές επιλογές για την ώρα της χαλάρωσης. Είτε επιλέξεις να αράξεις στο μπαλκόνι του σπιτιού σου ή να πας στην παραλία για μία βουτιά μετά το γραφείο, είτε να πας σε μία ταράτσα στο κέντρο της πόλης ή να περπατήσεις απλώς στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου, το σημαντικό είναι να επιλέξεις κάτι διαφορετικό για το after work ποτό σου. Αντί για τα συνηθισμένα, επίλεξε ένα δροσιστικό, αλκοολούχο, ανθρακούχο ποτό, όπως τον μηλίτη Strongbow. Θα σε δροσίσει και θα δώσει μία άλλη γεύση στα απογεύματα μετά το γραφείο. Με λίγα λόγια, δημιούργησε το δικό σου Golden Hour. Οι κλασικοί προτιμούν το Strongbow Gold Apple, ενώ οι τολμηροί, το Strongbow Red Berries. Ό,τι και αν προτιμήσεις, το σίγουρο είναι πως θα πετύχεις τον στόχο σου. Δηλαδή, δεν θα αναλωθείς ξανά στα ίδια και τα ίδια και παράλληλα, θα χαλαρώσεις. Διότι είναι η κατάλληλη επιλογή για τη «χρυσή» ώρα της ημέρας σου, για την ώρα εκείνη που η μέρα συναντάει τη νύχτα και ο ουρανός παίρνει το χρυσαφένιο του χρώμα, για τη στιγμή που η δουλειά μένει πίσω και ένας νέος κόσμος ανοίγεται μπροστά σου. Εκεί ακριβώς έρχεται o μηλίτης, την ώρα της απόλαυσης, της χαλάρωσης, της παρέας.

 

strong444

 

Ό,τι και αν επιλέξεις να κάνεις, να θυμάσαι πως αυτό το καλοκαίρι είναι σημαντικό να προσπαθήσεις να δώσεις στην κάθε σου μέρα μία άλλη γεύση. Και για να το πετύχεις αυτό, χρειάζεται να «ψάχνεσαι» συνεχώς, να λες περισσότερα «ναι» στις προτάσεις των φίλων σου, να είσαι πιο «ανοιχτός» σε νέα ακούσματα και κυρίως, να προσπαθείς να αντλείς έμπνευση από παντού και να ζεις πιο έντονα τη ζωή για να αποκτήσεις νέες, δυνατές εμπειρίες. Με λίγα λόγια, Strongbow Your Day!



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved