Υπάρχουν 72 ετών λόγοι για να δοκιμάσει κανείς αυτό το συλλεκτικό Macallan

Το διάσημο Speyside whisky γιορτάζει το νέο του αποστακτήριο με το πιο σπάνιο απόσταγμά του.

Από το 1824 κρατάει η ηλικία του Macallan που κατά πολλούς, είναι ίσως ένα από τα καλύτερα Speyside whisky του πλανήτη. Το νέο αποστακτήριο της εταιρείας που θεωρείται ένα βιομηχανικό έργο τέχνης, κόστισε 200 εκατομμύρια δολάρια και η Macallan αποφάσισε να το γιορτάσει με την κυκλοφορία του πιο σπάνιου μπουκαλιού της.

macallan 72 year old whisky 4

Ιδού το Macallan 72 ετών με τις υπηρεσίες της Lalique να φροντίζουν για μία φαντασμαγορική φιάλη, αντάξια του περιεχομένου. Βανίλια και τζίντζερ, λεμόνι και πράσινο μήλο, είναι οι νότες που κυριαρχούν στη συλλεκτική φιάλη, με το κίτρο και τον καπνό να φροντίζουν για ένα δημιουργικό αποτέλεσμα. Μόλις 600 φιάλες επρόκειτο να κυκλοφορήσουν, με τις 200 να έχουν ήδη βρει ήδη τους πελάτες τους που ετοιμάζονται να δώσουν πάνω από 60.000 δολάρια για να αποκτήσουν μία από αυτές. Μόλις μία γουλιά, αξίζει περίπου 12.000 δολάρια.

Ενημερωθείτε στο Newsbomb.gr για όλες τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τις επερχόμενες Εθνικές Εκλογές 2019

 

macallan 72 year old whisky46

Στην υγεία τους λοιπόν για το νέο αποστακτήριο που θα φροντίζει να συνεχίσει να ρέει το Speyside whisky. Και όλα αυτά με τη συνοδεία μίας κορυφαίας φιάλης 72 ετών.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved