Πασχαλινό Τραπέζι;  Μπες στο πνεύμα του με την ιδανική παρέα!

Απογειώστε την απόλαυση με τα καταλληλότερα κρασιά!

Το Πάσχα είναι μόλις μερικές μέρες μακριά και είμαστε σίγουροι πως οι προετοιμασίες έχουν χτυπήσει κόκκινο. Και μπορεί να μην ξέρουμε από πού να πάρετε το αρνί, ξέρουμε όμως με τι θα το συνοδεύσετε! Με τη σειρά κρασιών Αλλοτινό της Ελληνικά Κελλάρια, η οποία θα σας ανταμείψει και με το παραπάνω.

Ο καλύτερος φίλος για το σουβλιστό αρνί είναι ένα ποτήρι Αλλοτινό Ερυθρό Ξηρό. Από τις ποικιλίες Αγιωργίτικο και Syrah, έχει βαθυκόκκινο χρώμα κερασιού με βιολετί ανταύγειες. Πολύ ευχάριστο άρωμα που παραπέμπει σε κόκκινα φρούτα, με ελαφρούς τόνους μπαχαρικών. Σερβίρεται δροσερό, στους 15° -18° C.

Κάθε κόκκινο, ψητό κρέας μπορεί να συνοδευτεί εξίσου υπέροχα και από το Αλλοτινό Ερυθρό Ημίγλυκο, της ποικιλίας Αγιωργίτικο. Οι λάτρεις των πιο γλυκών γεύσεων θα νιώσουν με την πρώτη γουλιά μια ευχάριστη γλυκύτητα, ενώ στη συνέχεια θα αναδειχθεί η αίσθηση των φρούτων και των έντονα αρωματικών λουλουδιών. Σερβίρεται και αυτό δροσερό, στους 15° -18° C.

Όσοι αγαπούν τις πιο ελαφρές γεύσεις, θα επιλέξουν για παρέα το Αλλοτινό Λευκό, από τις ποικιλίες Σαββατιανό και Ροδίτης. Θα συνοδεύσει τέλεια τις σαλάτες και τα ορεκτικά του Πασχαλινού τραπεζιού και στη συνέχεια το ταίριασμα του με το κυρίως θα είναι δροσιστικό και πρωτότυπο. Έχει χρώμα χρυσοκίτρινο και άρωμα φρέσκο, καθαρό και λεπτό, με τόνους λεμονιού και πορτοκαλιού. Η γεύση του είναι νευρώδης, νεανική και φρουτώδης με χαρακτηριστική επίγευση που διαρκεί. Σερβίρεται πολύ δροσερό, στους 8° – 10° C.

Ο αγαπημένος φίλων των γυναικών, το ροζέ κρασί, αποτελεί μία εναλλακτική, αλλά εξίσου υπέροχη επιλογή. Ιδανικό είναι το Αλλοτινό Ροζέ, με αρώματα καλοκαιρινών φρούτων και έντονους τόνους φράουλας να αναδύονται από το ξηρό αυτό Αγιωργίτικο με το λαμπερό και διαυγές χρώμα. Η γεύση του είναι εκλεπτυσμένη, μεστή και πλήρης και με επίγευση που αφήνει έντονη την αίσθηση καραμέλας. Σερβίρεται πολύ δροσερό, στους 8° -12° C.

Η σειρά κρασιών Αλλοτινό, της Ελληνικά Κελλάρια, συνδυάζει υψηλή ποιότητα και προσιτή τιμή και αποτελεί την καταλληλότερη επιλογή για το Πασχαλινό σας τραπέζι. Όποιο και αν είναι το γούστο της παρέας θα συνοδεύσει εξαιρετικά κάθε πιάτο, από τις σαλάτες μέχρι τον οβελία, και θα απογειώσει τη διάθεση της παρέας σας!

https://www.gwc-microsite.gr/



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved