Έχεις σκούτερ Vespa ή Piaggio;

Τώρα μπορείς να ξεκινήσεις την ιστορία σας ξανά από την αρχή!

Βόλτες με την παρέα στα καλύτερα στέκια, ραντεβού στα πιο ψαγμένα μέρη της πόλης, γέλια, άγχος, τρέλες, όνειρα. Όσα χρόνια και αν μετρά η σχέση σας, το σίγουρο είναι πως έχει βάθος, ένταση και πάθος.

Αυτός είναι ο λόγος που πολλές φορές εύχεσαι να μπορούσες να κάνεις ένα restart, να πατούσες απλώς ένα κουμπί και η ιστορία σου με την αγαπημένη σου Vespa ή το σκούτερ Piaggio -που σε έχει συνοδεύσει σε όλες σου τις περιπέτειες- να ξεκινούσε από την αρχή. Ναι, θα ήθελες να είχατε ξανά και οι δυο την ίδια ενέργεια, τη δύναμη εκείνη που σας είχε πάει παντού. Μεγαλώσατε μαζί και ξέρεις όλα όσα έχει περάσει -και διασχίσει- μαζί σου.

Αν επιθυμείς διακαώς εκείνο το restart, τότε πρέπει απλώς να σε ενημερώσουμε πως στη δική σου περίπτωση δεν γίνονται «θαύματα». Βλέπεις, αν θέλεις ενέργεια στο φουλ, θα πρέπει να ιδρώσεις πολύ στο γυμναστήριο και να αλλάξεις διατροφή. Για το αγαπημένο σου δίκυκλο, όμως, τα νέα είναι εξαιρετικά. Διότι το μόνο που χρειάζεται για να ξεκινήσει η ιστορία σας από την αρχή είναι… να του τοποθετήσεις μια νέα μπαταρία. Τόσο απλά και οικονομικά -αφού μέχρι και τις 30 Νοέμβριου 2018, «παίζει» και μια εξαιρετική προσφορά από την Piaggio!

Στην περίπτωση, λοιπόν, που χρειάζεσαι μια νέα μπαταρία για να έχει το σκούτερ ή η Vespa σου την ίδια ενέργεια -όπως την πρώτη μέρα που το συνάντησες- σίγουρα αξίζει να «τσεκάρεις» όσα έχουμε να μοιραστούμε μαζί σου. Ως κλασικοί Vespa lovers το ψάξαμε καλά το θέμα!

 

ww 

 

 

Η καλύτερη προσφορά για ενέργεια στο φουλ

Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να επικοινωνήσεις σήμερα με το επίσημο δίκτυο επισκευαστών και να ζητήσεις την καλύτερη προσφορά νέας μπαταρίας για τη δική σου Vespa ή σκούτερ Piaggio.

Με λίγα λόγια, πρέπει απλώς να σηκώσεις το τηλέφωνό σου και να πληκτρολογήσεις τον κατάλληλο αριθμό για να εκμεταλλευτείς την προσφορά και να βρεις μια γνήσια, ολοκαίνουρια μπαταρία Piaggio με έκπτωση 20%, από 18 ευρώ. Μόνο έτσι θα έχεις το κεφάλι σου ήσυχο διότι η προσφορά που «τρέχει» καλύπτει, επίσης, το κόστος αντικατάστασης της μπαταρίας καθώς και έναν τεχνικό έλεγχο του οχήματός σου. Αυτό σημαίνει, δηλαδή, πως όλες οι εργασίες στο δίκυκλό σου θα γίνουν από τα χεράκια του εξειδικευμένου προσωπικού του Εξουσιοδοτημένου Συνεργείου Piaggio και όπως γνωρίζεις, μόνο η χρήση αυθεντικών ανταλλακτικών μπορεί να εγγυηθεί πως το όχημά σου θα συνεχίζει να λειτουργεί σαν καινούργιο, όσα χρόνια και αν περάσουν.

 

ppp

 

Μην χάνεις χρόνο, λοιπόν! Τοποθέτησε μια νέα μπαταρία στη Vespa ή το Piaggio σκούτερ σου και κάνε μια… επανεκκίνηση στην ιστορία σας. Μόνο έτσι θα μπορέσετε να διανύσετε πολλά ακόμη χιλιόμετρα μαζί και να δημιουργήσετε συντροφιά στους δρόμους, νέες αναμνήσεις!



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved