Ζήσαμε για να δούμε ηλεκτρική έκδοση του Mini Cooper

Όταν η νοσταλγία συναντά την τεχνολογία.

Ότι θα έρθει η μέρα που το Mini Cooper θα γινόταν κι αυτό ηλεκτρικό, δεν είναι ότι δεν το περιμέναμε, αλλά να, λιγουλάκι το φοβόμασταν. Έλα, όμως, που τεχνολογικό πεπρωμένο φυγείν αδύνατον και κάπως έτσι η εταιρεία αποφάσισε να εκσυγχρονίσει ακόμη και το νοσταλγόμετρο, ενώνοντας πέντε ολόκληρες δεκαετίες και φέρνοντας μία κάποια μορφή επανάστασης στη διαδρομή του ιστορικού αυτοκινήτου, προμηνύοντας την ηλεκτρική έκδοσή του, μισό αιώνα μετά την κυκλοφορία του. 

Το πρωτότυπο Mini Cooper του 1959, αυτή τη στιγμή βρίσκεται στον δρόμο, σε ένα back to the future ταξίδι με ημερομηνία άφιξης τους πρώτους μήνες του 2019, αλλά με την πρώτη, μικρή στάση, να έχει προγραμματιστεί για το Διεθνές Φεστιβάλ Αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης, στο διάστημα 30 Μαρτίου-8 Απριλίου. 

 

 

Όσο για τα χαρακτηριστικά του; Αν εξαιρέσεις την άμεση ισχύ που προσφέρεται από το ηλεκτρικό μοτέρ και είναι ιδανική για τον χειρισμό του, όλα τα άλλα είναι πανομοιότυπα με το κλασικό vintage Mini Cooper. Με κόκκινο χρώμα,  λευκή οροφή, λωρίδα στο καπό και μοναδική επιπρόσθετη πινελιά ένα κίτρινο λογότυπο Mini Electric, που υπενθυμίζει τη σύγχρονη έκδοση.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved