Η μόνη ηλεκτρική μηχανή που χρειάζεσαι στην πόλη

Η Phase Type 1 έρχεται ολοταχώς από το μέλλον.

Να λοιπόν μία απόδειξη πως οι ωραίες custom μηχανές, δεν είναι απαραίτητα όσες συνεχίζουν να καίνε καύσιμο. Η Phase Type 1 είναι το πρωτότυπο της εταιρείας Union Motion και θα γίνει το αγαπημένο σου μεταφορικό μέσο, παντός καιρικού φαινομένου. Και λογικά θα αρέσει και στο κορίτσι.

union motion phase type 1 electric motorcycle 01

Στην ουσία, μιλάμε για ένα δίκυκλο που μπορεί να σε βγάλει ασπροπρόσωπο στις διαδρομές σου μέσα στην πόλη και το οποίο «φοράει» μπαταρία 6kwh και υπόσχεται να μην σε «αφήσει» νωρίς στη μέση της διαδρομής. Σε κάθε περίπτωση όμως, η μηχανή περιλαμβάνει ένα back - up σύστημα φόρτισης, το οποίο θέλει μόλις 5 λεπτά για να φορτίσει και σου προσφέρει σχεδόν 100 επιπλέον χιλιόμετρα για να ξέρεις ότι ανά πάσα ώρα και στιγμή μπορείς να πεταχτείς μέχρι την Κόρινθο ή τη Χαλκίδα, για παράδειγμα. Συνολικά, μία πλήρης φόρτιση χρειάζεται μόλις 2 ώρες σε αντίθεση με τις 6 που θα βρεις στις περισσότερες.

union motion phase type 1 electric motorcycle 02

Στο μεγαλύτερο της μέρος είναι κατασκευασμένη από αλουμίνιο, αλλά έχει όλο το design που θα έβρισκες σε μία street μηχανή. Το τιμόνι περιλαμβάνει και ειδικό προγραμματισμό για τις διαδρομές, ενώ το κύριο σώμα της μηχανής είναι κατασκευασμένο κατά τέτοιο τρόπο ώστε να δίνει μεγαλύτερη ευκολία στην κίνηση κάνοντας τον έλεγχό της παιχνιδάκι. 

union motion phase type 1 electric motorcycle 07

Καιρός ήταν για μία καλή street μηχανή, χωρίς να ανησυχούμε για τα καύσιμα. Και με ωραίο στυλ. Τη βρήκαμε λοιπόν.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved