Ρε συ Lotus, έλα μία στο γκαράζ μου να δω κάτι

Κλεφτές ματιές στο «Supercar Killer» γιατί όλοι έχουν δικαίωμα στο όνειρο.

Πόσες φορές έχετε κάνει συζητήσεις με τους κολλητούς σας για το τι θα κάνατε ΑΝ κερδίζατε πολλά λεφτά σε ένα τυχερό παιχνίδι; Εγώ με τους δικούς μου πρέπει να το έχουμε ξεφτιλίσει όσο δεν πάει πάντως... Και το συζητάμε τόσο έντονα και με τέτοια διαχυτικότητα, που κάποιες φορές είναι σαν να το ζούμε! Νομίζουμε πως έχουμε το τυχερό δελτίο στο τσεπάκι και σκεφτόμαστε τα δικά μας.

Τα ίδια πάθαμε σερφάροντας πριν απο μερικές ημέρες και πέφτοντας πάνω στο νέο μοντέλο της Lotus. Το συνώνυμο της ταχύτητας «Exige Sport 380», είναι δημιούργημα της βρετανικής αυτοκινητοβιομηχανίας και δεν αποκαλείται «supercar killer» τυχαία. Είναι χωρίς αμφιβολία το γρηγορότερο Εxige που έχει φτιαχτεί, φτάνοντας τα 96,5 χιλιόμετρα σε μόλις 3,5 δευτερόλεπτα! Πώς; Χάρη στο υπερτροφοδοτούμενο V6 των 3,5 λίτρων που παράγει 375 ίππους.

Το μοντέλο προσφέρει μια μοναδική εμπειρία με έξι ταχύτητες που αλλάζουν χειροκίνητα ή και αυτόματα και έναν εσωτερικό χώρο που διαθέτει μόνο τα απαραίτητα για ένα τέτοιου είδους αμάξι. To βάρος του υπολογίζεται στα 1099 κιλά και η τιμή του ξεκινά από 84.000 δολάρια.

Ε, είπαμε! ΑΝ.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved