Θες να σου γνωρίσουμε μία από τις πιο σπάνιες Ferrari;

Κοστίζει μόλις 6 εκ δολάρια...

Κοίτα να δεις, οιτις LaFerrari. –ή για να ακριβολογήσουμε σπάνια super cars. Απλά κάποια άλογα είναι πιο σπάνια από κάποια. Όπως ακριβώς δηλαδή αυτή η Ferrari Sergio του 2015.

Οι λόγοι που την καθιστούν μία από τις πιο εξωτικές Ferrari εκεί έξω, είναι πολλοί και θα προσπαθήσουμε να σου τους εξηγήσουμε. Είναι εμπνευσμένη από το πρωτότυπο μοντέλο Ferrari Pininfarina Sergio που πρωτοπαρουσιάστηκε το 2013. Δεύτερον (κι ίσως βασικότερον) ο μόνος τρόπος για να την αποκτήσεις είναι να δεχθείς μια επίσημη πρόσκληση από την ίδια την αυτοκινητοβιομηχανία. Τρίτον έχουν κατασκευαστεί μόλις 6 (!) από αυτές –κάνοντας τες, εν ολίγοις, πιο ακριβοθώρητες ακόμα και από τις LaFerrari.

Μάλιστα αυτή εδώ που σου δείχνουμε είναι η πρώτη από την εξάδα που κατασκευάστηκε. Και η πρώτη η οποία θα πωληθεί ανοιχτά χωρίς να χρειάζεται επίσημη πρόσκληση. Αν όλα αυτά που σου γράφουμε, δεν σε έχουν πείσει, και παραμένεις ένας άπιστος Θωμάς, έχουμε κι ένα τελευταίο επιχείρημα: κοστίζει περίπου 6 εκ δολάρια. Μήπως πείστηκες τώρα;



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved