Υποκλινόμαστε στην ακαμάχητη γοητεία της LaFerrari

Και στα 900 άγρια άλογα που κουβαλάει.

Ας αρχίσουμε με την παράθεση κάποιων στατιστικών στοιχείων, λες και ετοιμαζόμαστε να κάνουμε μεταγραφή σέντερ φορ στο Football Manager: κινητήρας V-12 των 6,3 λίτρων, 900 αγριεμένα άλογα, ανθρακονήματα όπου κι αν κοιτάξει το μάτι και το πάνω από όλα σχεδιασμός από τον Οίκο της Ferrari.

Τον λέμε Οίκο γιατί η αρχοντιά του είναι απαράμιλλη, και σίγουρα θα μπορούσε με αυτό το έμβλημα κι αυτή την ιστορία να είναι κάποια οικογένεια του Game of Thrones με μεγάλη παράδοση στην ιπποτροφία.

Δε σου μιλάμε για κάποια παλιά Ferrari αλλά και για το super car με το οποίο θέλησε το 2013 να κλείσει όλα τα στόματα: την LaFerrari. Ναι, ακριβώς, αυτή προορίζεται να είναι Η FERRARI ΟΛΩΝ ΤΩΝ FERRARI. Φυσικά πρέπει να περάσουν αρκετά χρόνια για να μπορέσει να το αποδείξει, με βασικούς ανταγωνιστές τα μεγαλύτερα αδέρφια της. Αφού κακά τα ψέματα όσο θαυμαστή κι αν είναι πρέπει να τα καταφέρει  στο πιο σκληρό τεστ από όλα, αυτό του χρόνου.

Πέρα όμως από τη πιθανή διάρκειά της μέσα στις ερχόμενες δεκαετίας, αυτό εδώ είναι το πιο εξελιγμένο τεχνολογικά μοντέλο της Scuderia κι ένα από τα πλέον εκλεπτυσμένα super cars του κόσμου. Για να μην γίνουμε υπερβολικοί, εξαιτίας της αγάπης μας, και πούμε όλων των εποχών. Αυτή η «Κυρία που φοράει μαύρα» στις φωτογραφίες δημοπρατείται σε λίγες μέρες στην Καλιφόρνια. Θα λέγαμε «τρέξτε να προλάβετε» αλλά όχι, γιατί όποιος κοροϊδεύει, κοροϊδεύει πρώτα τον εαυτό του.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved