Youtube Είμαστε έτοιμοι για μοτοσυκλέτα με κινητήρα της Ferrari F355

Αυτά καλό είναι να γίνονται.

Κάθε είδηση που αφορά την Ferrari μαγνητίζει τα βλέμματα. Ακόμη κι αν δεν είσαι λάτρης του αυτοκινήτου και της μηχανής, πάντα αφιερώνεις χρόνο για να απολαύσεις μία Ferrari. Όταν μάλιστα ο κινητήρας V8 χρησιμοποιείται σε όχημα με 2 τροχούς, τότε οφείλεις να δώσεις ακόμη μεγαλύτερη σημασία.

Τι έχουμε λοιπόν; Ο Birger Hansen, ένας Δανός μοτοσυκλετιστής, πήρε τον κινητήρα V8 που χρησιμοποιήθηκε στη Ferrari F355 (3.5 λίτρων και 375 ίππων) και τον “φόρεσε” σε μία μοτοσυκλέτα που κατασκεύασε ο ίδιος. Η μοτοσυκλέτα φοράει τερατώδη ελαστικά, ανεστραμμένο μπροστινό, εξάτμιση της Akrapovic και ένα επίσης τερατώδη ανεμιστήρα στο πλάι στο όνομα της ψύξης των 375 ίππων.

Αν έχεις 5 εκατομμύρια στην άκρη, κάνεις δική σου αυτή τη σπάνια Ferrari F50

Ο Δανός “καλλιτέχνης” δημοσίευσε βίντεο όπου μιλά για τη διαδικασία κατασκευής της μοτοσυκλέτας, η οποία ξεκίνησε με τον φίλο του, Michael Andersen, που συμφώνησε να προμηθευτεί έναν κινητήρα εάν ο Hansen κατασκεύαζε τη μοτοσυκλέτα. Μάλιστα, η κατασκευή διήρκεσε χρόνια από την αρχή μέχρι την ολοκλήρωση της. Φυσικά το χρώμα της ιδιαίτερης αυτής μοτοσυκλέτας είναι το κόκκινο. 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved