Η Brabus φτιάχνει το καλάθι του νονού με σκάφος και ρολόι

Ένα ρολόι Panerai και ένα σκάφος της Axopar συμπληρώνουν την G63 των 900 ίππων σε μια καταιγιστική τριλογία.

Οι δημιουργίες της Brabus πάνω στους ήδη γρήγορους καμβάδες της Mercedes-AMG δεν απευθύνονται απλά σε αυτούς που θέλουν κάτι γρήγορο και μπορούν να το αποκτήσουν, αλλά σε αυτούς που τα θέλουν όλα χωρίς εκπτώσεις και συμβιβασμούς. Ειδικά η δημιουργία της πάνω στην G-Class είναι κάτι το αδιανόητο με τις επιδόσεις hypercar σε ένα όχημα που θυμίζει σκληροτράχηλο εκτός δρόμου όχημα, είναι το κάτι άλλο.

H αρχή με το Rocket 900 της Brabus 

Από τη στιγμή που ένας κάτοχος μιας G-Class με 900 ίππους δεν μπορεί να ζει με συμβιβασμούς όταν αγοράζει ένα αυτοκίνητο, τότε γιατί να συμβιβαστεί στο ρολόι ή στο σκάφος που θα έχει; Η Brabus συνεργάζεται με δύο κορυφαία ονόματα στους χώρους τους, την Panerai για τα ρολόγια και την Axopar στα σκάφη, για μια τριλογία που αξίζει κάθε ευρώ που απαιτεί η ολοκλήρωσή της. 

 

 

Ξεκινώντας από την G63 της Brabus, είναι βαμμένη σε σκούρο μπλε χρώμα γιατί η θεματική της τριλογίας είναι εμπνευσμένη από τη θάλασσα, όπως άλλωστε μαρτυρά και επιλογή των άλλων δύο συνεργατών. Η σκούρα απόχρωση δεν καταφέρνει να κρύψει το φουσκωμένο bodykit, όπως δεν καταφέρνουν να κρύψουν και τον όγκο τους οι ζάντες των 24 ιντσών. 

Κάτω από το καπό βρίσκεται ο γνώριμος 4λιτρος V8 της AMG, μόνο που όπως και στην περίπτωση της Rocket, η Brabus του έδωσε γύρω στους 300 ίππους παραπάνω για να πιάσει το αδιανόητο νούμερο των 900 ίππων.  

 

 

Στο θαλασσινό κομμάτι της συνεργασίας, η συνεργασία της Brabus με την Axopar δεν είναι φρέσκια, αφού έχουν ήδη συνεργαστεί για ένα ταχύπλοο, το Shadow 900 με την υπογραφή της Brabus στον σχεδιασμό. Όπως και η στεριανή αδερφή της, έχει κι αυτή 900 ίππους τους οποίους αποδίδουν δυο εξωλέμβιες V8 που καταφέρνουν να δώσουν τελική που ξεπερνά τους 60 κόμβους, ένα νούμερο εξωπραγματικό για τη θάλασσα.  

Στο χέρι του κατόχου των δύο αυτόν γρήγορων μηχανών, θα βρεθεί το Panerai Submersible S Brabus Shadow Edition. Είναι φυσικά κι αυτό σκούρο μπλε και προβάλει μια νέα εποχή στην εισαγωγή εξωτικών υλικών στην υψηλή ωρολογοποιία με τιτάνιο στην κάσα των 47mm και CarboTech στην καταδυτική περιστρεφόμενη στεφάνη. Σαν καταδυτικό της Panerai έχει αντοχή σε βάθος 300 μέτρων, ενώ η τριλογία αυτή απαιτεί το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό του ενός εκατομμυρίου από τους υποψήφιους ιδιοκτήτες.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved