Ταξίδι στην Ελλάδα με ηλεκτρικό όχημα: Πού φορτίζεις και πώς θα προετοιμαστείς για κάθε λεπτομέρεια

Τα ηλεκτρικά οχήματα (EV) είναι το «αύριο» στην αυτοκίνηση, όπως διατείνονται οι κατασκευαστές και οι γνώστες του χώρου κι εσύ το έχεις ήδη αντιληφθεί. Αν είσαι μάλιστα από τους τυχερούς που οδηγούν ήδη ένα ηλεκτροκίνητο όχημα, έχεις ήδη αντιληφθεί και τα πρακτικά πλεονεκτήματα της ηλεκτροκίνησης. Για τους περισσότερους οδηγούς ηλεκτρικών οχημάτων όμως, αλλά και για όσους σκέφτονται να προχωρήσουν με την αγορά EV στο άμεσο μέλλον, υπάρχει ένας τομέας που πιθανόν να τους κάνει να διστάζουν. Δεν είναι άλλος από το πόσο εύκολο είναι το ταξίδι στην Ελλάδα, στους εθνικούς δρόμους δηλαδή, με ένα ηλεκτρικό όχημα, φυσικά όσον αφορά στη φόρτιση.

Με πολύ απλά λόγια, κάποια από τα ερωτήματα στα οποία ψάχνεις απάντηση πριν πεις με την καρδιά σου το «ναι» στην ηλεκτροκίνηση είναι τα εξής: «Θα μπορέσω να φτάσω στον προορισμό με μία φόρτιση;», «πού θα σταματήσω να φορτίσω, όταν χρειαστεί;», «πόση ώρα θα περιμένω μέχρι να φορτίσει το αυτοκίνητο;», «μπορώ να προγραμματίσω με ακρίβεια τις στάσεις φόρτισης πριν ξεκινήσω;».

Πολύ λογικά όλα αυτά, αλλά πραγματικά, δεν χρειάζεται να σε απασχολούν – πόσο μάλλον να σε αποτρέπουν από ένα ταξίδι με το ηλεκτρικό σου αυτοκίνητο. Ο λόγος είναι το incharge, το δίκτυο φόρτισης της nrg, που σε συνδυασμό με το αντίστοιχο app για το κινητό σου θα σε βοηθήσουν να οργανώσεις, αλλά κυρίως να απολαύσεις κάθε διαδρομή, κάθε βόλτα, κάθε ταξίδι με το ηλεκτρικό σου αυτοκίνητο, εύκολα, άνετα και πάντα με ασφάλεια.

Το δίκτυο φόρτισης incharge με περισσότερα από 60 σημεία στο εθνικό οδικό δίκτυο

Η πρώτη σου ανησυχία λοιπόν, το πού θα φορτίσεις το όχημα όποτε χρειαστεί, απαντάται πάρα πολύ εύκολα, πλέον. Διότι, η nrg, είναι η μοναδική εταιρεία ενέργειας που κάνει το ταξίδι της ηλεκτροκίνησης πραγματικότητα σε κάθε γωνιά της Ελλάδας με το δίκτυο incharge, το μεγαλύτερο δίκτυο ταχυφορτιστών στην Ελλάδα.

nrg2

Στο εθνικό οδικό δίκτυο μάλιστα, σε στρατηγικά σημεία, έχουν εγκατασταθεί 57 ταχυφορτιστές. Παράλληλα, ταχυφορτιστές της nrg βρίσκονται και στα πρατήρια αυτοκινητοδρόμων Shell και Avin του Ομίλου Motor Oil. Όπως καταλαβαίνεις, έτσι καλύπτεται το μεγαλύτερο μέρος του εθνικού δικτύου και μάλιστα, με ταχυφορτιστές προηγμένης τεχνολογίας ταχυφορτιστές, που είναι ικανοί να φορτίσουν ένα ηλεκτροκίνητο όχημα έως και στο 80% της δυναμικής του σε λιγότερο από μισή ώρα. Μια μισάωρη στάση σε κάθε ταξίδι, πέρα από απαραίτητη για την ασφάλειά σου και την ξεκούραστη οδήγηση είναι και τόσο όσο χρειάζεται για να φας κάτι, να ξεμουδιάσεις και να συνεχίσεις!

Πρέπει να γνωρίζεις επίσης πως το δίκτυο φόρτισης incharge διαθέτει περισσότερες από 500 θέσεις φόρτισης σε όλη την Ελλάδα, με φορτιστές και ταχυφορτιστές σε πάνω από 330 σημεία. Παράλληλα, παρακολουθείται με προσοχή και συνεχώς αναβαθμίζεται, ανάλογα και με τη ζήτηση, όπως συνέβη, για παράδειγμα, στο ΣΕΑ της Αταλάντης. Η nrg άλλωστε έχει πάντα στο επίκεντρο το σύνολο των αναγκών των πελατών της και ενισχύει τη θέση της στην ηλεκτροκίνηση αναπτύσσοντας διαρκώς το δίκτυό της και μέσα από στρατηγικές συνεργασίες με αλυσίδες σουπερμάρκετ , ξενοδοχεία, επιχειρήσεις με στόλους οχημάτων και χώρους στάθμευσης.

nrg3

Με το incharge app οργανώνεις και την τελευταία λεπτομέρεια

Πώς θα γνωρίζεις όμως πριν καν ξεκινήσεις πού βρίσκονται όλα αυτά τα σημεία φόρτισης του δικτύου incharge της nrg, ώστε να οργανωθείς πλήρως πριν πατήσεις γκάζι και φύγεις; Μα με τον πιο απλό και εύκολο τρόπο, με το πάρα πολύ εύχρηστο app incharge στο κινητό σου ή στο tablet σου. Έτσι θα μπορείς απλά και γρήγορα να βρεις το σημείο φόρτισης που σε εξυπηρετεί, να διαλέξεις ακόμα και το είδος φόρτισης που θέλεις και να παρακολουθείς την πορεία της φόρτισης. Η εφαρμογή «κρατάει» επίσης ιστορικό φορτίσεων, διαθέτει υποδομή ώστε να ολοκληρώσεις την πληρωμή στο ίδιο περιβάλλον ενώ, εξυπακούεται πως σε εξυπηρετεί άμεσα 24/7.

nrg4

incharge BUSINESS για κάθε επιχείρηση

Αξίζει να γνωρίζεις πως η nrg έχει φροντίσει να σχεδιάσει ολοκληρωμένα προγράμματα και για τις επιχειρήσεις που σκοπεύουν να ενταχθούν στο δίκτυό της. Με το incharge BUSINESS κάθε επιχείρηση έχει την πιο ολοκληρωμένη λύση φόρτισης ώστε να αυξήσει την επισκεψιμότητα της και να προσφέρει ακόμα περισσότερες υπηρεσίες στους πελάτες της. Από την παροχή και εγκατάσταση του φορτιστή έως τη δωρεάν προσφορά της προηγμένης διαχείρισης και προβολής της υπηρεσίας incharge, η nrg καλύπτει άμεσα και ολοκληρωμένα όλες τις ανάγκες κάθε επιχειρηματία.

nrg5

Μάλιστα, το incharge BUSINESS καλύπτει την αυτοψία για την εγκατάσταση του συστήματος και την προμήθεια των σταθμών φόρτισης. Κατόπιν, καλύπτει πλήρως τον επιχειρηματία μέσω των υπηρεσιών Operation & Maintenance, ενώ του διασφαλίζει προβολή στο δίκτυο incharge.

nrg6

Η ηλεκτροκίνηση πλέον είναι πραγματικότητα, καθώς η πορεία προς ένα καλύτερο μέλλον, έχει ξεκινήσει. Με το δίκτυο φόρτισης incharge από την nrg σε όλη την Ελλάδα και τις διευκολύνσεις που παρέχει, δεν έχεις πια κανέναν λόγο να μην κάνεις κι εσύ το επόμενο βήμα και να απολαμβάνεις τα πλεονεκτήματα της ηλεκτροκίνησης, πάντα και παντού.

Μάθε ακόμη περισσότερα για το incharge στο nrgincharge.gr ή καλώντας στο 218 881 8102 ή στο 18101.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved