Το αυτοκίνητο που θα σε βοηθήσει να ανακαλύψεις τον εαυτό σου

H φιλοσοφία του Land Rover Discovery, θα μπορούσε να γίνει η φιλοσοφία της καθημερινότητάς σου.

Η σχέση ενός άνδρα με την εξερεύνηση είναι μια σχέση αρχέγονη, χάνεται σε χρόνους τόσο μακρινούς που ξεφεύγουν από τη βαριά σκιά της Ιστορίας, πάει τόσο πίσω, που θαρρείς ότι είναι σύμφυτη με την ίδια την ύπαρξη του ανθρώπου. Προεκτείνοντας το συλλογισμό, εκείνη οριακή στιγμή στην ιστορία του ανθρώπου, η στιγμή που στάθηκε όρθιος και βάδισε στα δύο του πόδια, ήταν η στιγμή που ενώθηκε για πάντα με την εξερεύνηση, με τη δίψα για περιέργεια, με την πρόκληση να μεταθέτει τα όρια του κόσμου κάθε φόρα και ένα βήμα πιο μακριά.

l1

Η Land Rover είναι ο πιο στιβαρός κοινωνός των παραπάνω αξιών και η τρίτη γενιά του Land Rover Discovery, το All New Discovery, είναι η υλική τους υπόσταση. Ένα 4x4 SUV που στον πυρήνα του έχει την ίδια της έννοια της ανακάλυψης, την ουσία δηλαδή του ανθρώπου, και την πραγματώνει στις ανάγκες και τις απαιτήσεις του σήμερα.

Το φυσικό πεδίο της εξερεύνησης είναι το off-road, εκεί όπου πλέον εσύ χαράσσεις το δρόμο και διευρύνεις τα όρια. Το νέο All New Discovery είναι ο πιστός και αξιόπιστος σύντροφος που χρειάζεσαι σε αυτές τις εξορμήσεις. Η τετρακίνηση, η βελτιωμένη γεωμετρία του, η στιβαρή αρχιτεκτονική του και η σχεδόν εξωπραγματική δυνατότητα ρυμούλκησης (που φτάνει έως τους 3,5 τόνους) εγγυώνται ότι καμία διαδρομή δεν θα είναι απροσπέλαστη. Τα χαρακτηριστικά αυτά «κουμπώνουν» με τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες για την υποβοήθηση της οδήγησης. Πληροφορίες σχετικά τη διαδρομή, τις καιρικές συνθήκες ή την εκτιμώμενη ώρα άφιξης σε ένα προορισμό είναι γρήγορα και εύκολα προσβάσιμες. Η άρτια και αξιόπιστη συνδεσιμότητα εξασφαλίζει ότι όλο αυτό το σύμπαν δεδομένων θα είναι διαθέσιμο σε οποιαδήποτε έξυπνη συσκευή –ναι, ακόμα και στο κινητό σου.

ds

Όσο και αν ακούγεται αντιφατικό, για έναν άνδρα η εξερεύνηση δεν περιορίζεται μόνο στην terra incognita, σε ό,τι είναι αχαρτογράφητο, αλλά εισέρχεται και στη σφαίρα αυτού που υποτίθεται ότι είναι ήδη γνωστό. Η ίδια η πόλη, αυτή που ξέρεις «απέξω και ανακατωτά» είναι ένα χώρος νέων ανακαλύψεων, αφού θέτει διαρκώς νέες προκλήσεις και σε καλεί να την επανερμηνεύσεις. Μια διαδρομή, όσες φορές και αν έχεις κάνει, δεν θα είναι ίδια με ένα All New Discovery. H επαναστατική του σχεδίαση, που δίνει έμφαση στην αθόρυβη λειτουργία, καθώς και οι γραμμές του, αναβαθμίζουν το αστικό τοπίο. Η δε καμπίνα του, με την εκλεπτυσμένη συνύπαρξη δέρματος και ξύλου, γίνεται ο τόπος όπου η ασφαλής και πολυτελής οδήγηση συναντά την ψυχαγωγία, στο επίκεντρο της οποίας βρίσκεται η 10’’ οθόνη αφής και το πρωτοποριακό ηχοσύστημα Meridian.

Παρόλα αυτά, η διαδικασία της ανακάλυψης δεν είναι μια διαδικασία μοναχική. Χρειάζεται πάντα συνοδοιπόρους που μοιράζονται την ίδια δίψα μαζί σου. Η απόλυτη ευελιξία στη διαρρύθμιση των 7 καθισμάτων του εσωτερικού εξασφαλίζει ότι το All New Discovery δεν θα σε προδώσει ποτέ, οποίες και αν είναι ανάγκες σου. Και ακόμα αν μεταβάλλονται γρήγορα και απροσδόκητα, δεν χρειάζεται να ανησυχείς, αφού έχει τη δυνατότητα να ρυθμίζεις γρήγορα και εύκολα τη διάταξη των καθισμάτων από το κινητό σου τηλέφωνο.

l5

Όπως λοιπόν, δεν είσαι μόνος όταν εξερευνάς, έτσι και η ίδια η εξερεύνηση δεν σταματά εκεί που μπορεί να σε πάει ένα All New Discovery – και η αλήθεια είναι ότι μπορεί να σε πάει πολύ μακριά. Διαθέτει ένα ειδικό και πλήρως αδιάβροχο βραχιολάκι για να μπορείς να απολαμβάνεις τις αγαπημένες σου δραστηριότητες (σερφ, ιστιοπλοΐα, καταδύσεις), χωρίς να νοιάζεσαι για το πού θα αφήσεις τα κλειδιά.

Θα ήταν ίσως περιττό να αναφέρουμε ότι το All New Discovery διαθέτει χαρακτήρα. Το χαρακτήρα της Land Rover που από την ίδρυσή της μέχρι σήμερα έχει θέσει στο επίκεντρό της το πνεύμα της εξερεύνησης, δηλαδή τον άνθρωπο. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι είναι και αυτονόητο. Το All New Discovery θα είναι πάντα μαζί σου, αλλά δεν φιλοδοξεί να γίνει ο προορισμός σου.

l6

Είναι το μέσο για να φτάσεις μακριά πνευματικά και χιλιομετρικά. 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved