Τώρα μπορείς να αποκτήσεις έναν ολόκληρο στόλο από Transformers

4 μοναδικά αυτοκίνητα που θαυμάσαμε στις ταινίες του Michael Bay βγαίνουν στο σφυρί και αναζητούν ένα φιλόξενο γκαράζ χωρίς Decepticons.

Νοσταλγείς την εποχή που έπαιζες με τα Transformers αλλά είναι κοτζάμ μαντράχαλος για να παίζεις με αυτά; Ο ίδιος ο Michael Bay έρχεται να σε βγάλει από την άβολη θέση και το μόνο που θέλει είναι τα λεφτά σου, πολλά από τα λεφτά σου για την ακρίβεια. 

 

 

Και τα 4 αυτοκίνητα που παρουσιάζονται εδώ ανήκουν στην προσωπική συλλογή του Michael Bay και πριν μπουν στη συλλογή του πρωταγωνίστησαν στις ταινίες Transformers. H τετράδα αποτελείται από μια Chevrolet Camaro SS “Bumblebee”, μια Ford Mustang “Barricade”, μια Mercedes SLS AMG “Soundwave” και μια Lamborghini Aventador “Lockdown”. 

 

 

H Camaro “Bumblebee” χρησιμοποιήθηκε στο Transformers 3: Dark of the Moon και οι μετατροπές που έχει έγιναν από το επίσημο αγωνιστικό τμήμα της General Motors. Έχει πλήθος εξωτερικών αλλαγών από αεροτομές και προφυλακτήρες, μέχρι καθρέφτες και ζάντες.

Η Ford Mustang έγινε Decepticon συνδυάζοντας την εμφάνιση ενός αστυνομικού κι ενός αγωνιστικού αυτοκινήτου και σίγουρα δείχνει πολύ απειλητικό με αυτή τη μπάρα μπροστά και τα αστυνομικά χρώματα. Η εικονιζόμενη SLS δεν έχει μόνο εντελώς custom εσωτερικό, αλλά ήταν και η πρώτη που πάτησε τους τροχούς της στην Αμερική πολύ πριν την επίσημη εμφάνισή της.

 

 

Τελευταία έρχεται η Lamborghini “Lockdown”, οκ το 2014 που γυρίστηκε το Transformers 4: Age of Extinction σήμαινε κάτι πολύ διαφορετικό, και έχει λογότερα από 2000 χλμ. Η συλλογή προσφέρεται σαν πακέτο, και τα 4 αυτοκίνητα στην τιμή των 2 εκατομμυρίων δολαρίων. Αν στο πακέτο είχε μέσα κι έναν Optimus Prime για να τα φορτώσουμε πάνω, θα ήταν ακόμα καλύτερα.   

 

  



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved