Η Chevrolet Exorcist κερνάει τρόμο στον δρόμο

Τσέκαρε το πιο «βλάσφημο» αυτοκίνητο της γης.

Η Chevrolet Camaro συγκαταλέγεται στα πιο «άγρια θηρία» της αυτοκίνησης εδώ και πολλά χρόνια. Η μανία των Αμερικάνων για muscle cars που ακούγονται σαν πυροβολαρχία του Β’ Παγκοσμίου και κουβαλάνε δεκάδες κοπάδια αλόγων πάνω τους καθρεφτίζεται με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο στο εν λόγω μοντέλο. Απλά, κάποιοι τρελοί, εκεί στο «Αμερίκα», αποφάσισαν να αυξήσουν την ένταση: η εταιρεία βελτιώσεων Hennessey πάτησε το κουμπί και παρουσιάζει μία έκδοση της Chevrolet Camaro ZL1 με το κατατοπιστικότατο όνομα “Exorcist”.

Γιατί την είπανε έτσι; Μα φυσικά επειδή είναι όνομα και πράγμα. Βγάζει πάνω από 1000 άλογα! Αυτή εδώ δεν είναι αυτοκίνητο, ένας τέρας κατευθείαν από την Κόλαση είναι. Που μουγκρίζει λες και έχει φυλακιστεί κάποιος αρχαίος δαίμονας μέσα στα στενά όρια μιας χριστιανικής εκκλησίας. Δε μπορούμε να είμαστε σίγουροι για το κατά πόσο μπορεί να στρίψει με μεγάλη επιτυχία, γνωρίζουμε όμως καλά πως δεν έχει αντίπαλο στην ευθεία. Κάνει ακόμα και τη Challenger Demon να μοιάζει μικρή. Και πραγματικά μία κόντρα ανάμεσα σε αυτά τα δύο θηρία, κάπου σε κάποια ατελείωτη αμερικανική λεωφόρο που διασχίζει κάποια έρημο, θα ήταν ότι πιο εντυπωσιακό μπορούμε να φανταστούμε.

Αφού άκουσες τον δαιμονισμένο ήχο της που κάνει την καρδιά κάθε φανατικού των muscle cars να πεταρίζει, αφού ένιωσες τη δόνηση από τις heavy metal κραυγές της, ρίξε μια ματιά τώρα και σε κάθε διαφορετική γωνιά αυτού του κτήνους.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved