Dodge Challenger SRT Demon λένε κι όλα τα αμαξάκια κλαίνε

Να σου συστήσουμε τον Δαίμονα της Ασφάλτου.

H Dodge Challenger είναι ένα αυτοκίνητο θρύλος που από το 1958 μέχρι σήμερα αφήνει σημάδια από λιωμένα λάστιχα στην αμερικανική άσφαλτο. Στην πρόσφατη έκθεση αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης παρουσιάστηκε η νέα της έκδοση: Dodge Challenger SRT Demon και στην Κόλαση χειροκροτάνε ακόμη για αυτόν τον πραγματικό δαίμονα.

Στο εμβληματικό θρίλερ “Christine” (1983) -δια χειρός Τζον Κάρπεντερ και με την υπογραφή του Στίβεν Κινγκ- πρωταγωνιστεί ένα αυτοκίνητο με μυαλό απατημένης γυναίκας και ψυχή μανιακού δολοφόνου. Τότε είχε επιλεχθεί η Plymouth Fury για να ενσαρκώσει το «κακό πνεύμα». Σήμερα πιστεύουμε ότι αν γινόταν remake καλό θα ήταν να δώσουν τον ρόλο στην εν λόγω Dodge χωρίς να περάσει κανένα άλλο αυτοκίνητο από κάστινγκ.

Ο λόγος; Προφανώς όχι επειδή είναι επικίνδυνη στο δρόμο, το αντίθετο, αρκεί να την οδηγεί ένας άνθρωπος που έχει το μυαλό μέσα στο κεφάλι του. Αλλά γιατί αυτή τη στιγμή είναι το πιο δυνατό muscle car –κι όχι μόνο- στον κόσμο. Με έναν κινητήρα V8 των 6,2 λίτρων βγάζει 840 αγριεμένα άλογα στον δρόμο. Κάτι που τις δίνει τη δυνατότητα να κάνει τα 0-100 χλμ. σε μόλις 2,3 δευτερόλεπτα! Βάζοντας την αυτόματα στην κορυφή των αυτοκινήτων που κυκλοφορούν στο εμπόριο, ξεπερνώντας ακόμα και την Bugatti Chiron. Χάζεψε μερικές φωτογραφίες της παρακάτω, όσο φαντάζεσαι να πατάς το γκάζι και αυτή να ουρλιάζει σαν άγριο θηρίο που βγαίνει για κυνήγι. 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved