Εμπρός καλό μου ηλεκτρικό σκούτερ!

Με το Scrooser θα πεις αντίο στο αθηναϊκό μποτιλιάρισμα.

Επειδή το θέμα παρκάρισμα είναι μια πονεμένη ιστορία, το μποτιλιάρισμα ένας καλός λόγος να ανακαλύψεις πόσο αντέχουν τα νεύρα σου και τέλος πάντων το να κυκλοφορείς με μηχανή ή ποδήλατο σίγουρα δεν είναι και ό,τι πιο ασφαλές στους ελληνικούς δρόμους, υπάρχει λύση και σίγουρα είναι πιο αξιόπιστη και λιγότερο κωμική από το να κυκλοφορείς με Segway.

Για ρίξε μια ματιά στο εντελώς μίνιμαλ και οικολογικό σκούτερ Scrooser. Είναι ηλεκτροκίνητο, διαθέτει αυτονομία για 55 χιλιόμετρα. Ανάλογα με τον κινητήρα (ακριβέστερα μοτέρ) του η τελική του ταχύτητα φτάνει τα 5, 20 ή 25 χιλιόμετρα την ώρα. Για να φορτίσεις την μπαταρία λιθίου (36 V, 500 watt) δεν θα χρειαστείς (ανάλογα με τη μηχανή πάλι) 2,5 έως 4 ώρες, ενώ ο κατασκευαστής εγγυάται ότι στις 2 ώρες θα έχει φορτίσει κατά 80% και θα είσαι έτοιμος για βόλτες.

Το μοτέρ του δεν έχει chock προφανώς και ξεκινάει με το δικό σου σπρώξιμο. Αν πατήσεις στο έδαφος χαλαρά, θα επιταχύνει χαλαρά. Αν πατήσεις με δύναμη αντίστοιχη θα είναι και η επιτάχυνση.

Το πλεονέκτημά του είναι φυσικά ο μικρός του όγκος, το λιγοστό βάρος του (παρά το πλαίσιο από ατσάλι) και το γεγονός ότι μπορεί να κινείται άνετα σε πεζοδρόμια. Το ερώτημα είναι πού θα βρεις πεζοδρόμια (τουλάχιστον στην Αθήνα), αλλά οι κατασκευαστές δεν μπορούν να αναλάβουν και αυτό.

Δεν περνούν απαρατήρητες και διάφορες λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά, όπως η οθόνη led που ειδοποιεί τον οδηγό για την ταχύτητα και την κατανάλωση της μπαταρίας, ή η δυνατότητα να έχεις τη δική σου customized σέλα εφόσον το επιθυμείς.

Αν έχεις κοντά στα 4.000 ευρώ, προχώρα ή μάλλον, τσούλησε το Scrooser.

Δες το σε δράση εδώ.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved