Ήρθε η ώρα να ανακαλύψεις και εσύ το beach bar που σημαίνει για εσένα καλοκαίρι

Αν μάθαμε κάτι την περίοδο που πέρασε, είναι πως δεν χρειαζόμαστε πολλά για να είμαστε ικανοποιημένοι και να απολαμβάνουμε τις στιγμές μας. Το ίδιο ακριβώς ισχύει και για το καλοκαίρι μας.

Ένα beach bar, ήλιος, θάλασσα, μια αναπαυτική ξαπλώστρα, η μπυρίτσα μας και δύο καλά φιλαράκια. Τι άλλο να ζητήσουμε για να νιώσουμε ότι ζούμε το καλοκαίρι μας στο έπακρο;

Ακόμη και αν φέτος δεν απομακρυνθούμε πολύ από την πόλη, υπάρχουν επιλογές που μπορούν να μας κάνουν να νιώσουμε ότι βρισκόμαστε σε κάποιο κυκλαδίτικο νησί ή τον αγαπημένο μας καλοκαιρινό προορισμό, σε εκείνον στον οποίο μάθαμε τι σημαίνει καλοκαίρι.

 

LENTZAS4

 

Έστω και μία χαλαρή βόλτα για βουτιές και παγωμένη ΑΛΦΑ στο αγαπημένο μας στέκι, αρκεί για να μας χαλαρώσει, να μας βοηθήσει να αποβάλλουμε το στρες της πόλης, να μοιραστούμε καλοκαιρινές στιγμές και να δημιουργήσουμε νέες αναμνήσεις με τους καλούς μας φίλους.

Διότι παρά τις αλλαγές που έχουν συμβεί στην καθημερινότητά μας, έχουμε στη διάθεσή μας επιλογές για να κάνουμε… ζωάρα κάτω από τον καλοκαιρινό ήλιο. Σε πολλές περιπτώσεις, μάλιστα, οι επιλογές αυτές απέχουν μία «ανάσα» από την πόλη.

Αν δεν το έχεις ανακαλύψει ακόμη, λοιπόν, ήρθε η ώρα να βρεις το beach bar που σημαίνει για εσένα καλοκαίρι, εκείνο το στέκι στο οποίο θα πηγαίνεις με την πρώτη ευκαιρία για να τα λες με την παρέα μετά το γραφείο, για να πίνεις τη δροσερή μπυρίτσα σου κάτω από τον ήλιο κάθε Σαββατοκύριακο, για να ζεις το καλοκαίρι.

 

LENTZAS3

 

Ας απολαύσουμε, λοιπόν, το φετινό, ιδιαίτερο καλοκαίρι και ας το κάνουμε με ασφάλεια, υπευθυνότητα και φυσικά, με τα αγαπημένα μας πρόσωπα στο πλευρό μας. Διότι τι νόημα θα είχε το καλοκαίρι αν το ζούσαμε μακριά από εκείνους που αγαπάμε, από τους ανθρώπους που μας κάνουν να γελάμε και μαζί με τους οποίους έχουμε περάσει αμέτρητα καλοκαίρια; Με αυτούς τους ανθρώπους μάθαμε τι σημαίνει καλοκαίρι και με εκείνους θα περάσουμε και το ξεχωριστό καλοκαίρι του 2020, ακόμη και αν δεν απομακρυνθούμε πολύ από το κλεινόν άστυ.

Στις στιγμές μας, λοιπόν. Στις στιγμές που θα περάσουμε και φέτος στα αγαπημένα μας καλοκαιρινά στέκια, μαζί με τα καλά μας φιλαράκια!

Δες το βίντεο που ακολουθεί με τον Γιώργο Λέντζα και βρες και εσύ το beach bar που σημαίνει για εσένα καλοκαίρι



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved