«Είμαστε κι εμείς που βαριόμαστε να ψάχνουμε για αξεσουάρ...»

Τo Sprezzabox είναι η υπηρεσία που σε βγάζει από τον κόπο και στα στέλνει κάθε μήνα στην πόρτα σου.

Παρότι ο καθένας μας έχει το δικό του γούστο σε βασικά πράγματα όπως είναι τα ρούχα και τα παπούτσια, κάποιοι δείχνουν να δυσκολεύονται στην επιλογή των αξεσουάρ. Και δικαιολογημένα γιατί δεν πάνε όλα αυτά που θα ήθελες να αγοράσεις, με όλα όσα έχεις στη ντουλάπα.

Οπότε για να γίνει το σωστό ταίριασμα, πριν αγοράσεις το σκουφί ή το γυαλί, θέλει όσο να ‘ναι και λίγο παραπάνω ψάξιμο, σωστά;

 

sprezzabox thumb 960xauto 94939

 

Το Sprezzabox είναι μία υπηρεσία που κάνει ακριβώς αυτό: σε βγάζει από την άβολη θέση να ψάξεις. Εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επιλέξεις μία από τις τρεις συνδρομές της υπηρεσίας που ξεκινάει από μήνα, προχωράει στο 7μηνο και φτάνει μέχρι και τους 14 μήνες.

Από εκεί και στο εξής, έχεις ένα κουτί κάθε μέρα στο σπίτι σου, με στιλάτα αξεσουάρ που ξεκινούν από γραβάτες και τιράντες, μέχρι πορτοφόλια, ρολόγια, γυαλιά και κάλτσες. Ό,τι χρειάζεται δηλαδή ο σύγχρονος άντρας. Επιλεγμένα από στυλίστες με μεγάλη γνώση στο χώρο της μόδας, το Sprezzabox κάνει shipping σε όλο τον κόσμο και φροντίζει να επιλέξει τα καλύτερα δυνατά ανάλογα με το στυλ σου – ή μπορείς να τα διαλέξεις κ εσύ ο ίδιος.

 

pitti uomo street style part2 0

 

Για όσους ωστόσο ψάχνουν και προϊόντα που δεν κυκλοφορούν Ευρώπη, το Sprezzabox θα τους κάτσει κουτί. Στην κυριολεξία.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved