Μια γρήγορη ματιά στα 6 ανδρικά fashion trends του 2019

Κράτα σημειώσεις. 

Μαζί με τον πρώτο χειμώνα της χρονιάς έρχονται και τα νέα  fashion trends στο αντρικό ντύσιμο. Ακολουθεί ένας οδηγός με τις νέες τάσεις που θα χρειαστεί να γνωρίζεις, ώστε να δώσεις το κάτι παραπάνω στην καθημερινή σου εμφάνιση. Καλό και μοδάτο 2019, να έχουμε, λοιπόν!

 

1. Η regular γραμμή στα παντελόνια

trends keep new 1

Παρότι το slim fit ντύσιμο ακολουθεί την τακτική του κάθε ρούχου να είναι εφαρμοστό πάνω μας, οι γραμμές της νέας χρονιάς δείχνουν να είναι πιο χαλαρές όσον αφορά το παντελόνι. Επιστρέφει δηλαδή η regular γραμμή, με τα παντελόνια να είναι άνετα και ειδικά στο τελείωμα τους στα μπατζάκια. Τόσο στις φόρμες όσο στα jeans και στα βαμβακερά παντελόνια για κοστούμι, η τάση τα θέλει πιο άνετα και να καλύπτουν τελείως τον αστράγαλο.

 

2. Η πίστη στα skate παπούτσια

trends keep new 2

Καινούργιες εταιρίες όπως η Airwalk και η DC παρουσίασαν ήδη κομμάτια τους στην Εβδομάδα Μόδας στο Λονδίνο, με το skate παπούτσι να συνεχίζει να καλύπτει το κενό στην άνεση και τον urban χαρακτήρα. Φέτος, ιδανικά, συνδυάζονται με print μακρυμάνικα, wide-leg chinos και με πολλά και διαφορετικά jeans.

 

3. Kράτα κάτι από 70s

trends keep new 3

Δεν είναι ανάγκη να παίζει early-disco στο μαγαζί για να μπορέσεις να υιοθετήσεις κάποια όμορφα πράγματα που άφησε πίσω της η 70s εποχή. Και για το 2019 τουλάχιστον, δείχνουν να έχουν κερδίσει τις τάσεις. Επιστρέφουν κάποια ψηλόμεσα παντελόνια αλλά και τα κοντά, εφαρμοστά και δερμάτινα τζάκετ – που κάποτε ήταν το μόνο outwear που φορούσαν στη Νέα Υόρκη. Το ζιβάγκο είναι επίσης ένα από τα ρούχα που έχουν ξεκινήσει να επιστρέφουν από τα τέλη του 2018 και που πλέον εδραιώνεται.

 

4. Το κάτι διαφορετικό στο κοστούμι

trends keep new 5

Το λες και χρονιά δοκιμών. Μία εποχή κοντά στις αρχές του 2000, ο κόσμος κορόιδευε το ροζ σακάκι του David Beckham – ή μήπως το έκραζε διότι θαύμαζε. Πλέον όμως είναι αυτό το βήμα που θα ακολουθήσουν αρκετές εταιρείες για να δοκιμάσουν το κάτι παραπάνω στα χρώματα. Κάπως έτσι έρχονται τα πετρόλ κοστούμια ή ακόμη και σε σιέλ (σ.σ.: με τo burgundy να έχει κάνει ήδη την εμφάνισή του). Όλα τα προαναφερθέντα σε πιο regular και λιγότερο slim-fit γραμμές.

 

5. Όπως και πολύ καφέ

trends keep new 6

Για τους κριτικούς μόδας, θα είναι το φετινό χρώμα του χειμώνα – και όχι μόνο. Υπάρχει ήδη στο παπούτσι, αλλά έρχεται και στο μπουφάν, στα γιλέκα για το κοστούμι, τα σακάκια και τα ημίπαλτα ή ακόμη και στα πουλόβερ. Είναι πιο εύκολο να συνδυαστεί απ’ ότι νομίζεις και ειδικά με το άσπρο. Πάντως ένα φουλ τάιμ καφέ κοστούμι, σε βάζει όσο να ‘ναι σε σκέψεις.

 

6. Τέλος, μόνο Κουβανέζικοι γιακάδες

trendskeep18 2

Ο ανοιχτός. Ο άνετος. Αυτός που δεν θέλει το πρώτο κουμπί να σε πιέζει και να απαιτεί γραβάτες. Που κάνει την εμφάνιση του σε όλα τα χρώματα (σ.σ.: και φυσικά σε print) μέσα από σακάκια και δερμάτινα. Ο γιακάς του Tony Montana που λάτρεψες και που επιστρέφει για το 2019.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved