Τα μοναδικά τρία ντυσίματα που χρειάζεσαι σε ένα ραντεβού μαζί της

Γυρνάς από γραφείο ή κανόνισες βραδινή έξοδο; Υπάρχουν λύσεις για όλα.

Ωραίο και τίμιο πράμα τα ραντεβού, αλλά δεν κάθονται πάντα όπως τα θέλεις. Με το απαιτητικό πρόγραμμα του καθενός, τα ραντεβού κανονίζονται πλέον από εκεί που δεν το περιμένεις και στιγμή. Μία Κυριακή απόγευμα. Ένα μεσημέρι μετά το γραφείο. Ή και το βράδυ μίας καθημερινής. Και το αιώνιο πρόβλημα που προκύπτει, είναι το τι θα φορέσεις. Ή μάλλον, μπορείς να κρατήσεις τα ίδια ρούχα για το ραντεβού χωρίς να πας σπίτι ν’ αλλάξεις; Χαλάρωσε. Είναι πιο εύκολο απ’ ότι νομίζεις.

 

1. Μετά τη δουλειά

3

Είσαι από τους τύπους που συνηθίζουν να φορούν σακάκι ή καπαρντίνα στη δουλειά; Τόσο το καλύτερο. Ωστόσο προτίμησε να απλοποιήσεις έξυπνα το αυστηρό στυλ του γραφείου. Βγάλε δηλαδή την γραβάτα και κράτα μόνο το πάνω κουμπί του σακακιού κουμπωμένου. Αν επίσης έχει τύχει την συγκεκριμένη μέρα να έχεις επιλέξει jeans αντί για παντελόνι καλό θα είναι να μην το συνδυάζεις τόσο με πουκάμισο όσο με t-shirt. Και κάπως έτσι είσαι σένιος για το ραντεβού.

 

2. Σάββατο βράδυ

2

Η αλήθεια είναι πως ο κόσμος προσπαθεί πολύ για το βραδινό ντύσιμο του Σαββάτου, λες και πρόκειται να παραστεί σε κάποια εκδήλωση. Δεν υπάρχει λόγος. Για να καταλήξεις στο ντύσιμο, κάνε την εξής σκέψη. Ποιος είναι ο συνδυασμός που εσύ προσωπικά αγαπάς περισσότερο; Υπάρχουν ρούχα που αγόρασες πρόσφατα και θα ήθελες να τα συνδυάσεις με κάποιο τρόπο; Αν δεν μπορείς να αποφασίσεις, μείνε στην κλασσική επιλογή: δερμάτινο, jeans και Chelsea μπότες. Το ντύσιμο που δεν πρόκειται να σε απογοητεύσει ποτέ.

 

3. Χαλαρά, Κυριακή απόγευμα

1

Η ώρα του καφέ μαζί της. Όπου καλείσαι να είσαι στιλάτος αλλά και την ίδια στιγμή άνετος. Γιατί κακά τα ψέματα, δεν πρόκειται να απολαύσεις καφέ αν σκάσεις μύτη με το κοστούμι. Ψάχνεις παντελόνι; Προτίμησε ένα chino σε slim γραμμή και προτίμησε t-shirt (πάντα μαύρο ή άσπρο). Φόρεσε ένα ζευγάρι sneakers που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπο στο περπάτημα και ολοκλήρωσε το στυλ με ένα μπουφάν ή ακόμα καλύτερα -αν έχεις- καπαρντίνα. Και όλα πόπα.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved