4 σακίδια για όλες τις ώρες της ημέρας

Κοίτα να φτιάξεις πλάτη.

Το backpack παιδιά είναι από τις μεγαλύτερες εφευρέσεις στην ιστορία της ανθρωπότητας. Το στόρι λέει πως τα γνώρισε ο Ναπολέοντας στους στρατιώτες του όταν αποπειράθηκε να κατακτήσει την Ρωσία και οι δύσμοιροι δεν ήξεραν καλά-καλά πώς να τα φορέσουν στην πλάτη τους. Σήμερα όμως, το backpack είναι ένας τίμιος φίλος ακόμη και αν δεν πας για εκστρατεία. Γιατί εκτός από το να αποθηκεύσει τα χαρτιά σου, κρατάει ασφαλή τα καλώδια, τους φορτιστές, τα ακουστικά και ό,τι άλλο έχεις πετάξει εκεί μέσα.

Το αιώνιο πρόβλημα ωστόσο, ήταν πάντα το πώς δείχνουν. Γιατί κακά τα ψέματα, ακόμη και αν ξεθάψει κάποια παλιά τσάντα για να την κουβαλάς έξω, δεν σημαίνει πως μπορείς να κάνεις το ίδιο με το γραφείο. Και τούμπαλιν. Θέλεις ένα σακίδιο που να μπορείς τόσο εύκολα να φέρεις στο γραφείο, όσο και να μπορέσει μετά να σε συνοδέψει σε έξοδο για ποτά όπου έχεις μπουχτίσει από τη δουλειά.

Και όσο να ‘ναι, λύσεις έχουμε. Είναι εδώ δίπλα σου και υπόσχονται να σε βγάλουν ασπροπρόσωπο από κάθε άποψη. Τόσο στο στυλ και στο σχεδιασμό, όσο και στον τίμιο αποθηκευτικό χώρο που διαθέτουν για να σε εξυπηρετήσουν.

Για ρίξε μία ματιά εδώ.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved