Γι' αυτό το backpack, ο Σπορτ Μπίλι θα σκότωνε ακόμη και άνθρωπο

«Ναι, αλλά φρέντο καπουτσίνο δεν φτιάχνει».

Ένα από τα πρώτα πράγματα που ψάχνεις να μάθεις πριν ταξιδέψεις σε κάποια μεγάλη πόλη του εξωτερικού είναι τα επίπεδα της μικρο-εγκληματικότητας. Ξέρεις τώρα, αν παίζουν πορτοφολάκηδες στα τουριστικά μέρη, αν γίνονται ψειριστικές σε απόμερες γειτονιές και διάφορα τέτοια που λογικό είναι να ανησυχούν το μυαλό ενός προβλεπέ τουρίστα όπως η αφεντιά σου. 

Κι ενώ αγχώνεσαι μην την πάθεις στις Βαρκελώνες, τα Παρίσια και τα Λονδίνα, συνήθως το κακό σου συμβαίνει εντός συνόρων: στις Ερμού και στα μετρό της Αθήνας. 

Προσέχεις για να έχεις, λοιπόν, και η αλήθεια αυτή δεν αφορά μονάχα τις ημέρες εκείνες που φορτώνεις το backpack ως ταξιδιώτης, αλλά και τις πολύ περισσότερες που κυκλοφορείς ανέμελος μέσα στην ίδια σου την πόλη. 

Πέσαμε, που λες, πάνω σε αυτό εδώ το βίντεο το οποίο μας παρουσιάζει τη λύση που ακούει στο όνομα Bobby: μία τσάντα πλάτης που και την ασφάλειά σου κατοχυρώνει και στυλ σου προσδίδει. Με εσωτερικό φερμουάρ που δεν το βρίσκεις ούτε με αίτηση, δυνατότητα φόρτισης μέσω USB, αδιάβροχη προστασία, μυστικά τσεπάκια για να καβατζώνεις τις κάρτες σου και διάφορα άλλα τζεϊμσμποντίστικα καλούδια, σε περιμένει να την αποκτήσεις. 

Δες και ψάξου.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved