Federer και Nadal γίνονται συνοδοιπόροι στα 3.000 μέτρα για χάρη της Louis Vuitton

Ο γαλλικός οίκος επαναφέρει την καμπάνια Core Values με πρωταγωνιστές δύο θρύλους του τένις.

Όταν συνεργάζονται ο Roger Federer ο Rafael Nadal και η φωτογράφος Annie Leibovitz, τότε κάτι καλό θα συμβεί. Όταν αυτοί οι 3 θρύλοι συνεργάζονται για τον γαλλικό οίκο, Louis Vuitton, τότε τα πράγματα γίνονται ακόμη καλύτερα. Με αφορμή το επαναλανσάρισμα της σειράς «Core Values», η Louis Vuitton γιορτάζει τις διαχρονικές αρχές που ορίζουν τον οίκο και οι δύο θρύλοι του τένις είναι τα κατάλληλα πρόσωπα. 

Σε ύψος 3.000 μέτρων, εμφανίζονται ως συνοδοιπόροι σε μια κοινή ανάβαση, μια οπτική μεταφορά για τις καριέρες τους, μέσα από τις οποίες έμαθαν να  ξεπερνούν για πάντα τα εμπόδια. «Γνωρίζω πόσοι σημαντικοί άνθρωποι έλαβαν μέρος στη συγκεκριμένη καμπάνια, επομένως για μένα προσωπικά, η συμμετοχή μου είναι κάτι για το οποίο είμαι πολύ περήφανος, ειδικά που το μοιράζομαι με τον Roger. Υπήρξε ο μεγαλύτερος μου αντίπαλος και τώρα πολύ στενός μου φίλος», σημειώνει ο Nadal.

Louis Vuitton Brand Core Values Tennis

«Στην καριέρα μου πέτυχα περισσότερα από όσα ονειρευόμουν ποτέ, επομένως, τελικώς, το σημαντικό είναι οι ανθρώπινες σχέσεις που δημιουργούνται και στεριώνουν», προσθέτει

Από πλευράς του ο Federer αναφέρει ότι: «Μοναδική ευκαιρία η συνεργασία μου με τον Rafa σε αυτή την καμπάνια. Είναι πολύ όμορφο να αποτυπωθεί το πώς καταφέραμε από αντίπαλοι να φτάσουμε μετά το τέλος της καριέρας μας να είμαστε ο ένας δίπλα στον άλλο. Όλα συναντώνται στην κορυφή των βουνών. Και για εμάς αυτό είναι κάτι σημαντικό και ξεχωριστό»

maxresdefault

Στο πλαίσιο της καμπάνιας, η οποία θα κυκλοφορήσει σε έντυπα ένθετα και στα social media της Louis Vuitton, ο Federer απαθανατίζεται στην κορυφή του βουνού με το κλασικό σακίδιο Monogram Christopher, ενώ ο Nadal ποζάρει με την έκδοση Monogram Eclipse.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved