associated press Το φετινό Nike Air Max 1 ’86 “Air Max Day” αποκαλύφθηκε από τον LeBron James

Αυτό το μοναδικό ζευγάρι λειτουργεί ως συνέχεια του Nike Air Max 1 “Air Max Day” του 2014.

Έρχεται αυτή η εποχή του χρόνου. Ο Μάρτιος εκτός από το μήνα που αφήνουμε πίσω τον Χειμώνα και υποδεχόμαστε την Άνοιξη, είναι κι ένας μήνας εορτασμού για την Nike. Τι θέλουμε να πούμε; Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, η εταιρεία αποτίει φόρο τιμής στον Τίνκερ Χάτφιλντ και το Air Max 1 που σχεδιάστηκε από τον ίδιο.

Κάθε Μάρτιο, λοιπόν, κυκλοφορεί επετειακά πρωτότυπα λανσαρίσματα των Air Max και γιορτάζεται κάθε χρόνο από το 2014. Το Air Max Dn να είναι η νέα σιλουέτα της μάρκας που θα παρουσιαστεί ενώ υπάρχουν πολλές ακόμη κυκλοφορίες που έχουν προγραμματιστεί, συμπεριλαμβανομένου ενός ειδικού Air Max 1 ‘86 “Air Max Day” που αποκαλύφθηκε από τον LeBron James.

Τα sneakers του LeBron James είναι ο πραγματικός νικητής του All Star Game

Ο superstar των Los Angeles Lakers λανσάρει το ζευγάρι που λειτουργεί ως συνέχεια του Nike Air Max 1 “Air Max Day” του 2014, το οποίο διέθετε τον χρωματισμό “University Red” σε συνδυασμό με πράσινες λεπτομέρειες. Το φετινό μοντέλο που φόρεσε ο “Βασιλιάς” διαθέτει μπλε χρωματισμό που αντιπαραβάλλεται με την απόχρωση “Volt” στην ενδιάμεση σόλα και στην επένδυση της γλώσσας. Όσον αφορά την εορταστική λεπτομέρεια, το μήνυμα “3.26” επιστρέφει στη γλώσσα.

Ακόμα δεν έχει επιβεβαιωθεί αν αυτή η επετειακή έκδοση του Air Max 1 ‘86 θα κυκλοφορήσει αυτόν τον μήνα, ωστόσο, σύμφωνα με δημοσιεύματα αναμένεται να γίνει διαθέσιμο την Air Max Day μέσω της Nike SNKRS και επιλεγμένων λιανοπωλητών με τιμή τα 160 δολάρια.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved