Getty Τα sneakers του LeBron James είναι ο πραγματικός νικητής του All Star Game

Αν άξιζε κάτι από αυτό το πανηγυράκι είναι τα νέα DT Max 96 που λανσάρει ο superstar των Los Angeles Lakers.

Ας είμαστε ειλικρινείς. Δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος για να ξενυχτήσεις ώστε να δεις το All Star Game του NBA. Τα έχει πει ήδη και ο Ιγκόρ Ρακόσεβιτς. “Τα προηγούμενα χρόνια συνήθιζα να ξυπνάω μέσα στη νύχτα για να δω το All-Star Game, να γράψω τον αγώνα σε βιντεοκασέτα και να τον δω ξανά και ξανά για 200 φορές. Εκείνα τα All-Star Game θύμιζαν τελικούς play-offs, με παίκτες που έδιναν τον καλύτερο εαυτό τους και προσπαθούσαν να αποδείξουν ο ένας στον άλλον ποιος είναι καλύτερος", ανέφερε αρχικά για να προσθέσει εν συνεχεία: “Σήμερα το έχουν καταστρέψει. Παίζουν ένα Skills Challenge που δεν έχει κανένα νόημα και δεν προσπαθούν καθόλου στον αγώνα, σε σημείο αμηχανίας, αφήνοντας επίτηδες τον αντίπαλό τους και σουτάροντας από τα 10 μέτρα. Μιλάμε για την απόλυτη εμπορευματοποίηση. Δυστυχώς, ολόκληρο το ΝΒΑ πορεύεται προς αυτή την κατεύθυνση εδώ και πολύ καιρό, με ελάχιστους παίκτες και ομάδες να αποτελούν εξαιρέσεις. Soft παιχνίδι, οι παίκτες δεν γυρνούν στις άμυνες, εκατομμύρια διακοπές".

 

 

Κι αν στο αθλητικό κομμάτι τα πάντα ήταν αδιάφορο στο θέμα του styling, τα πράγματα ήταν διαφορετικά. Τα sneakers των αθλητών πάντα εντυπωσιάζουν. Από τον Stephen Curry μέχρι τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τον LeBron James, τα πατούμενα είναι εκείνα που κάνουν τη διαφορά.

 

Φ

ετινός νικητής του All Star Game αναφορικά με τα sneakers αναδείχθηκε ανεπίσημα ο superstar των Los Angeles Lakers. Ο “Βασιλιάς” γιόρτασε την 21η εμφάνισή του σε All Star με μία προσαρμοσμένη έκδοση του Nike LeBron 21 που φέρει την υπογραφή του. Βασίζεται στο Air DT Max '96,  γνωστό και ως Diamond Turf 3, που το έχει σχεδιάσει ο ένας και μοναδικός Deion Sanders. 

Η Nike έχει ανακοινώσει την επιστροφή του DT Max 96 από τον περασμένο μήνα αλλά ακόμη δεν υπάρχουν πληροφορίες για το αν είναι μοναδικά στο είδος τους ή αν θα τα δούμε σύντομα στα ράφια των καταστημάτων. Ελπίζουμε στο δεύτερο.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved