O κολλητός σου είναι business traveler; Το sac voyage είναι το ιδανικό δώρο για εκείνον

Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι στη ζωή μας που μπορεί να μην τους συναντάμε συχνά, αλλά μας εμπνέουν με το lifestyle, τις αποφάσεις και τις επιλογές τους. 

 

Είναι εκείνοι οι άνθρωποι που ακόμη και άθελά τους, μας παρακινούν να πάμε ένα βήμα παραπέρα, να ζήσουμε μία νέα περιπέτεια, να μπούμε στο επόμενο αεροπλάνο για να ανακαλύψουμε μία νέα γωνιά του κόσμου. 

 

A black bag with a passport in it

Description automatically generated

 

Για εμένα, λοιπόν, αυτός ο άνθρωπος είναι ο παιδικός μου φίλος, ο Χρήστος. Διότι με κάποιον απρόσμενο τρόπο είναι πάντα δίπλα μου, είναι πάντα μέσα σε όλα, είναι «εκεί» για όποιον τον χρειαστεί. Ταυτόχρονα όμως, είναι ένας αθεράπευτος traveler που καταφέρνει να είναι και ένας πολύ επιτυχημένος businessman -και για εμένα, αυτοί είναι λόγοι για να θαυμάζεις κάποιον. 

Γιατί στα γράφω όλα αυτά; Διότι αν την περίοδο που διανύουμε, αναζητάς ένα δώρο για τον κολλητό σου, που σε στηρίζει και σε εμπνέει, που είναι ένας ασταμάτητος business traveler και βρίσκεται συνεχώς με ένα sac voyage στο χέρι, σου έχω μερικές προτάσεις από τα Bag Stories που θα εκτιμήσει.

 

A suit jacket and bag on a bench

Description automatically generated

 

 

Η ιδανική βαλίτσα για τον φίλο που θέλει να είναι πάντα ευέλικτος

Αν υπάρχει μία συμβουλή που έχω κρατήσει από τον κολλητό μου, αυτή είναι το να φροντίζω να είμαι ευέλικτος, ανεξαρτήτως συνθηκών. Και επειδή γνωρίζω πόσο άνετος και ευέλικτος θέλει να είναι και εκείνος ανά πάσα στιγμή, το ιδανικό δώρο που χρειάζεται είναι μία βαλίτσα που θα τον κάνει ακόμη πιο flexible. 

A person walking with a suitcase

Description automatically generated

 

Αυτή ακριβώς τη βαλίτσα, βρήκα στα Bag Stories και είναι ό,τι χρειάζεται κάθε traveler για να ταξιδεύει άνετα και ευέλικτα. Ο λόγος για τη βαλίτσα καμπίνας New Youri της Kipling. Με ανθεκτικό ύφασμα για να τον συντροφεύει σε πολλά ταξίδια, με δύο εξωτερικά τσεπάκια για τέλεια οργάνωση και με κλείσιμο με διπλό φερμουάρ, είναι μία τέλεια επιλογή για να οργανώνεται πανεύκολα!

 

A person in a suit with a suitcase

Description automatically generated

 

Για τον κολλητό που βρίσκεται συνέχεια σε ένα αεροπλάνο   

Πού τον χάνω, πού τον βρίσκω τον κολλητό μου, τις περισσότερες φορές βρίσκεται σε ένα αεροπλάνο για κάποιο συνέδριο στο Βερολίνο, το Λονδίνο, τη Βαρκελώνη. Ξέρω, λοιπόν, ότι θα εκτιμήσει αυτό το Delsey sac voyage από τη σειρά Turenne σε μια ιδιαίτερη, μπλε απόχρωση, που βρήκα στα Bag Stories. 

 

A blue bag with a black strap

Description automatically generated

 

Με θέση για pc και tablet, φερμουάρ ασφαλείας και ξεχωριστή θήκη στη βάση για άπλυτα ρούχα ή αποθήκευση παπουτσιών, είναι μία επιλογή που ο καθένας μας θα εκτιμούσε. Στα plus του για εμένα, πάντως, είναι το ότι έχει κατασκευαστεί από ανακυκλώσιμα υλικά και πως έρχεται με 10 χρόνια εγγύηση. 

 

A person putting a shoe in a bag

Description automatically generated

 

Ο απαραίτητος «σύμμαχος» για τον φίλο που «κυνηγάει» τις αποδράσεις 

Αν ο φίλος σου, ο οποίος γιορτάζει σύντομα, «κυνηγάει» συνεχώς τις μεγάλες ή τις μικρές αποδράσεις για επαγγελματικούς -ή και όχι μόνο- λόγους, χρειάζεται έναν passe-partout «σύμμαχο» για να τον συνοδεύει σε κάθε του ταξίδι, ανεξαρτήτως καιρικών συνθηκών. Και για να αναβαθμίζει τις ταξιδιωτικές του εμπειρίες, αυτός ο «σύμμαχος» πρέπει να συνδυάζει δύο key-features: Ανθεκτικότητα και ελαφριά κατασκευή. 

 

A collage of different images of a city

Description automatically generated

 

Το τέλειο δώρο για να συνθέσει τα δικά του travel stories, λοιπόν, είναι το sac voyage Porsche από τη σειρά Roadster Pro. Γιατί; Σκέψου ότι είναι κατασκευασμένο από υδροαπωθητικό ύφασμα και ελαφριά υλικά και πως παράλληλα, είναι πολύ ανθεκτικό και χωράει άνετα στην καμπίνα του αεροπλάνου. Είναι ό,τι πρέπει, δηλαδή, για τις μικρές αποδράσεις του Σαββατοκύριακου, αλλά και για μεγαλύτερα ταξίδια.

Το ποιο sac voyage επέλεξα για τον κολλητό μου κατά την εξόρμησή μου στα Bag Stories δεν έχει και τόση σημασία. 

 

A person putting a black bag on

Description automatically generated

 

Διότι αυτό που γνωρίζω σχεδόν με βεβαιότητα, είναι πως με το πού το δει, θα αρχίζει να οργανώνει την επόμενη bleisure απόδρασή του και παράλληλα, να μοιράζει έμπνευση σε εμάς τους υπόλοιπους, που ακόμη προσπαθούμε να γίνουμε τόσο ευέλικτοι με τα ταξίδια, όσο εκείνος. Μήπως, τελικά, όλοι μας χρειαζόμαστε ένα καλό sac voyage για να κάνουμε την αρχή; 

 

A person in a suit pulling a suitcase

Description automatically generated

 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved