Ανακάλυψε τα πιο stylish athleisure items για τους αγαπημένους σου φέτος τα Χριστούγεννα

Εάν ψάχνεις δώρα Χριστουγέννων για τους αγαπημένους σου και δυσκολεύεσαι να αποφασίσεις, τότε διαβάζεις το σωστό κείμενο. 

Τα δώρα έχουν την τιμητική τους αυτή την εποχή και εσύ ψάχνεις να βρεις για τον κολλητό σου, τον πατέρα σου, τον συνάδελφό σου, κάτι ξεχωριστό, που θα τους συνοδεύει στις πιο cozy και casual εμφανίσεις τους, που θα νιώθουν τόσο άνετα όταν το φοράνε, όσο μαζί σου!

Μήπως μερικά stylish athleisure items, λοιπόν, είναι όλα όσα χρειάζεται να προσθέσεις στην Christmas shopping list σου, έτσι ώστε να γίνεις ο καλύτερος secret Santa των αγαπημένων σου; Και… φανερός Santa, δηλαδή, γιατί όχι;

Ρίξε, λοιπόν, μία ματιά στον «οδηγό» των πιο «επιμελώς ατημέλητων» ανδρικών items που ετοιμάσαμε, με έμπνευση από τα καταστήματα του εμπορικού κέντρου Mediterranean Cosmos και βρες τα essentials που θα αναδείξουν τα πιο sporty looks των αγαπημένων σου.

 

Τα jackets που συνοδεύουν τον κολλητό στις outdoors δραστηριότητές του

Αν ο κολλητός σου είναι λάτρης του αθλητισμού και των outdoors δραστηριοτήτων που τον κρατούν σε φόρμα και του χαρίζουν ευεξία, τότε ένα stylish athleisure item είναι must για τη χειμερινή του γκαρνταρόμπα. Επίλεξε ένα jacket που θα τον κρατάει ζεστό σε κάθε εξόρμησή του, ώστε να του αποδείξεις ότι είσαι πάντοτε δίπλα του, να ακούς τις ανάγκες του και να τον υποστηρίζεις.

Ευχήσου του, λοιπόν, «Merry Christmas»,  με το Columbia hooded jacket, σε warp red απόχρωση, με omni-heat infinity επένδυση και double wall κατασκευή που μπλοκάρει τον άνεμο και πρόκειται να κρατήσει τον κολλητό σου ζεστό, ακόμη και στην υψηλότερη κορυφή που θα θελήσει να κατακτήσει φέτος!

 

cosmos2

 

Εναλλακτικά, τι θα έλεγες για το πράσινο North Face Lhotse jacket Pneedle, από το κατάστημα Cosmos Sport #urban, που πάντα αποτελούσε No1 στη wishlist του αγαπημένου σου φίλου; Άλλωστε, όσοι ασχολούνται ή πρόκειται να ξεκινήσουν το hobby της ορειβασίας, γνωρίζουν πως η North Face, από το 1966, αποτελεί τη μεγαλύτερη κοινότητα outdoor εξοπλισμού. Πράγματι, ένα τέτοιο jacket είναι η ιδανική επιλογή για να αναδείξει τις εμφανίσεις του ultra runner κολλητού.

 

cosmos3

 

Τα μπουφάν που θα αναδείξουν τις πιο casual εμφανίσεις των αγαπημένων σου

Για το fashion icon της παρέας που πάντα έχει το ταλέντο να δημιουργεί τις πιο stylish athleisure εμφανίσεις, ακόμα και χωρίς προσπάθεια, το ιδανικό δώρο πρέπει να συνδυάζει, σίγουρα, άνεση και στυλ. Τι είναι αυτό που τον δυσκολεύει περισσότερο τη χειμερινή σεζόν, όταν σχεδιάζει τα outfits του; Η επιλογή του «σωστού» πανωφοριού, φυσικά. Και επειδή, δεν μπορεί να έχει ένα jacket για κάθε look του, χρειάζεται ένα passepartout μπουφάν που θα δίνει extra athleisure style στις εμφανίσεις του από το πρωί έως το βράδυ.

Θέλουμε να σε ενημερώσουμε πως το γκρι, τη φετινή σεζόν, είναι το νέο μαύρο. Τι θα έλεγες, λοιπόν, για ένα μπουφάν σε γκρι ανοιχτό χρώμα και μπεζ λεπτομέρειες με κουκούλα, από το κατάστημα Portobello’s, που μπορεί να συνοδέψει τον γιο, τον ανιψιό ή και τον πατέρα σου στις εξωτερικές του υποχρεώσεις;

 

cosmos4

 

Βέβαια, αν ο παραλήπτης του δώρου σου είναι in love με τα πιο casual outfit, ένα χακί πράσινο μπουφάν με αποσπώμενη κουκούλα και φερμουάρ, από το κατάστημα Manetti, ή ένα puffer RRD μαύρο μπουφάν, από το κατάστημα Rodanos, είναι επιλογές που πρέπει να εξετάσεις πριν καταλήξεις στο πιο stylish Christmas gift του.

 

cosmos5

 

Comfort- fit σετ φόρμας για τα πιο fashion n’chic look σου

Ήρθε η στιγμή να προσθέσεις στην Christmas shopping list σου και το δώρο που θα κάνεις στον εαυτό σου. Έχεις σκεφτεί ποτέ γιατί σου αρέσει τόσο πολύ η ζεστή παλέτα του χειμώνα; Τα neutrals, το μαύρο, το γκρι και το λευκό της κρέμας; Θα σου πούμε, αμέσως. Διότι, υπάρχει ένα sophisticated vibe που από τη μία θυμίζει τα χρώματα της φύσης και από την άλλη το πιο αγαπημένο χρώμα από όλα, αυτό του καφέ.

Το σκούρο καφέ, βέβαια τη φετινή σεζόν, δίνει τη θέση του σε ένα statement χρώμα, αυτό του caramel latte. Αν, λοιπόν, θέλεις να έχεις ένα πιο luxury outfit, ακόμα και με τις αγαπημένες σου φόρμες, ένα σετ με παντελόνι και μπλούζα σε velour υφή και caramel latte απόχρωση, από το κατάστημα Edward Jeans, είναι ό,τι χρειάζεσαι.

 

cosmos6

 

Αν από την άλλη σου αρέσει να δημιουργείς εκκεντρικές εμφανίσεις με έντονα χρώματα, μένοντας πάντοτε in-fashion, στο κατάστημα της Puma, θα βρεις ένα σετ της σειράς Melo με hoodie σε violet απόχρωση και sweatpant σε ανοιχτό γκρι, που θα αναδείξει τo athleisure style σου.

 

cosmos7

 

Το fleece με το stylish touch για τον fashionista συνάδελφό σου

Το fleece είναι η αλήθεια πως έχει επιστρέψει στο προσκήνιο της μόδας και έχει άμεση σύνδεση με τις πιο sporty και comfort style εμφανίσεις. Fleece σε συνδυασμό με το καρό μοτίβο είναι η απόδειξη ότι τα trends από τα late 80s και 90s, επανέρχονται. Αν, λοιπόν, ο συνάδελφός σου είναι 90s lover, το blue nights fleece καρό πουκάμισο, από το κατάστημα Zero Gravity, είναι αυτό που θα του χαρίσει extra ζεστασιά, απαλή υφή και ένα back to 90s item στη γκαρνταρόμπα του.

 

cosmos8

 

Αυτά τα Χριστούγεννα έχεις την ευκαιρία να κάνεις τις πιο stylish athleisure επιλογές για τους αγαπημένους σου. Τι είναι, άλλωστε, καλύτερο από το να τους προσφέρεις ένα sporty item που θα γίνει κομμάτι της καθημερινότητάς τους; Στο Mediterranean Cosmos θα βρεις όλα όσα χρειάζεσαι για να αναδειχθείς στον αγαπημένο secret Santa των φίλων σου και της οικογένειάς σου και το μόνο που χρειάζεται να κάνεις, είναι να ξεκινήσεις την επόμενη εξόρμησή σου, αμέσως!



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved