Σε θέατρα, συναυλίες, street και beach πάρτι, αυτά τα outfit θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπο!

Μπορεί τον υπόλοιπο χρόνο να είσαι ένας ορκισμένος introvert που δεν απαρνιέται την άνεση του καναπέ του όμως, τα happenings του καλοκαιριού φέρνουν στην επιφάνεια μία πιο outgoing εκδοχή σου. Αυτό σημαίνει πως κλείνεις έγκαιρα τα εισιτήριά σου για το Release, οργανώνεις τριήμερα στην Αργολίδα με αφορμή το Φεστιβάλ Αθηνών-Επιδαύρου, δίνεις ραντεβού με την παρέα σου σε κοντινά beach bar, θερινά σινεμά, ταράτσες, στα talk of the town πάρτι της σεζόν.

Και αφού εξασφαλίσεις τη συμμετοχή σου σε όλες αυτές τις καλοκαιρινές εμπειρίες, εύλογα αναρωτιέσαι: Τι θα φορέσω; Βλέπεις, τα ρούχα που σε συντροφεύουν σε αυτές τις εκδηλώσεις, δεν αρκεί να σου προσφέρουν άνεση, αλλά χρειάζεται να σε εκφράζουν, να σου επιτρέπουν να είσαι και να νιώθεις ο εαυτός σου. 

Αν θέλεις να μπεις σε festival mood με τον πιο stylish τρόπο, λοιπόν, ρίξε μία ματιά στην καλοκαιρινή συλλογή της Funky Buddha -η οποία είναι και ένας από τους μεγάλους χορηγούς του Release Athens Festival- και θα μας θυμηθείς. Για να σου «λύσουμε» τα χέρια, πάντως, εμείς συγκεντρώσαμε μερικά look, που υπόσχονται πως θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις για το στυλ σου, σε κάθε καλοκαιρινή εκδήλωση.

 

Untitled2

 

T-shirts σε summerish αποχρώσεις για να ξεχωρίζεις στην αρένα

Οι συναυλίες είναι το καθιερωμένο meeting point του καλοκαιριού για τους κατοίκους της πρωτεύουσας -και όχι μόνο. Ανεξάρτητα από το όνομα για το οποίο έχεις κλείσει εισιτήρια, είναι βέβαιο πως όλο και κάποιον γνωστό θα συναντήσεις στην αρένα, οι παρέες σας θα γίνουν μία παρέα και στο τέλος, θα καταλήξετε να τραγουδάτε όλοι κάνοντας headbanging. Τι να φορέσεις; Υπάρχει πάντα η ασφαλής επιλογή ενός απλού t-shirt σε συνδυασμό με μία τζιν βερμούδα.

 

Untitled3
Οι επιλογές μας από την καλοκαιρινή συλλογή της Funky Buddha

 

Τώρα, το τι χρώμα θα επιλέξεις να έχει το κάθε ρούχο, εξαρτάται από το πόσο τολμηρός θέλεις να γίνεις. Σίγουρα, τo μαύρο t-shirt παραμένει μία διαχρονική, passe-partout επιλογή, η οποία θα σε κάνει να δείχνεις ψαγμένος και μυστηριώδης. Αν θέλεις να κάνεις τη διαφορά, πάντως, μπορείς να πεις «ναι» σε ένα ανατρεπτικό ροζ, κίτρινο ή σε ένα emerald t-shirt, δηλαδή στις summerish αποχρώσεις που ταιριάζουν πολύ με μία μπλε ή μαύρη τζιν βερμούδα, ενώ συμβαδίζουν με τα αισιόδοξα vibes της εποχής.

 

Untitled4
Οι επιλογές μας από την καλοκαιρινή συλλογή της Funky Buddha

 

Floral κοντομάνικα πουκάμισα για τις ταράτσες και τα θερινά σινεμά

Ετοιμάζεσαι για πρώτο ραντεβού σε ταράτσα ή θερινό σινεμά και θέλεις να δημιουργήσεις ένα εντελώς effortless, αλλά απόλυτα στυλάτο outfit; Το μόνο που χρειάζεσαι, είναι το κατάλληλο πουκάμισο με ένα κομψό και σύγχρονο floral print σε κανονική γραμμή. Επίλεξε ένα αέρινο, ριχτό πουκάμισο με κάποιο exotic print σε ιδιαίτερες αποχρώσεις και ταίριαξέ το με μία comfy βερμούδα.

 

Untitled5
Οι επιλογές μας από την καλοκαιρινή συλλογή της Funky Buddha

 

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως στη συλλογή της Funky Buddha θα βρεις πολλά σχέδια με διαφορετικά, αλλά εξίσου εντυπωσιακά prints, ώστε να διαλέξεις εκείνο που θα αναδείξει καλύτερα την αισθητική σου.

 

Untitled6
Οι επιλογές μας από την καλοκαιρινή συλλογή της Funky Buddha

 

Polo μπλουζάκι ή πουκάμισο για εμφανίσεις στα αρχαία θέατρα 

Μπορεί το Ηρώδειο ή το Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου να μην επιβάλλουν κάποιο συγκεκριμένο dress code, αλλά η επιβλητική ατμόσφαιρα και η μεγαλειότητα αυτών των χώρων απαιτεί να ντυθείς ως η καλύτερη δυνατή ή -έστω- η πιο προσεγμένη εκδοχή σου. Πώς θα τα καταφέρεις; Επενδύοντας στη διαχρονικότητα ενός polo t-shirt με γιακά, φορώντας ένα κοντομάνικο μονόχρωμο πουκάμισο σε μπλε απόχρωση ή ένα πουκάμισο με λεπτή ρίγα και συνδυάζοντάς το με ένα υφασμάτινο παντελόνι. Με αυτόν τον τρόπο, θα είσαι σίγουρος πως δεν είσαι underdressed, ούτε overdressed για μία τόσο ξεχωριστή περίσταση. 

 

Untitled7
Οι επιλογές μας από την καλοκαιρινή συλλογή της Funky Buddha

 

Tα street και τα beach πάρτι του καλοκαιριού θέλουν smart casual look

Τα απογεύματα του καλοκαιριού δίνεις after work ραντεβού με τους κολλητούς σου σε street πάρτι που πραγματοποιούνται στο κέντρο της πόλης; Τα Σάββατα καταλήγεις να χορεύεις ασταμάτητα σε beach bar εντός και εκτός Αττικής; Για τα talk of the town πάρτι, λοιπόν, χρειάζεσαι ένα δροσερό, λινό πουκάμισο με mao λαιμό, δηλαδή ένα elegant ρούχο το οποίο μπορείς να φορέσεις πάνω από ένα chino, ένα cargo ή το μαγιό σου, για να δημιουργήσεις ένα αναβαθμισμένο, επιμελώς ατημέλητο smart casual look. Λαδί, σκούρο μπλε και γκρι είναι οι ευκολοφόρετες αποχρώσεις πουκαμίσων που σε βοηθούν να πειραματιστείς λίγο περισσότερο με το στυλ σου. 

 

Untitled8
Οι επιλογές μας από την καλοκαιρινή συλλογή της Funky Buddha

 

Όλα τα παραπάνω είναι μόνο μερικά από τα φεστιβαλικά look που μπορείς να δημιουργήσεις, πραγματοποιώντας μία επίσκεψη σε ένα από τα καταστήματα της Funky Buddha, η οποία είναι χορηγός του μεγαλύτερου μουσικού φεστιβάλ της χώρας, δηλαδή του Release Athens Festival. Μέσα από μία μεγάλη ποικιλία ρούχων, τα οποία ανταποκρίνονται σε κάθε στυλ και περίσταση, να είσαι σίγουρος πως θα συνθέσεις στυλάτα look που θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις για το προσωπικό σου γούστο. 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved