To Harry’s New York Bar έχει πλέον το δικό του ρολόι

Zodiac και Rowing Blazers ενώνουν τις δυνάμεις τους για ένα ξεχωριστό homage.

Ένας αστικός μύθος λέει ότι δεν μπορείς να ονομάζεις τον εαυτό σοβαρό πότη αν δεν έχεις κάνει μια στάση στο Harry’s New York Bar του Παρισιού για ένα κλασικό κοκτέιλ που συμπτωματικά είναι και signature για τον εν λόγω ναό του αλκοόλ. Ένα τέτοιο προσκύνημα έκανε πρόσφατα και ο Jack Carlson, ιδρυτής του πολύ στυλάτου brand Rowing Blazers. Αφού είχε την τιμή να απολαύσει ένα French 75 στον γενέθλιο τόπο του, θέλησε να παρατείνει την ευδαιμονία του με τον κλασικό τρόπο του τουρίστα, αγοράζοντας ένα σουβενίρ από το merch του εμβληματικού μπαρ. 

To Harry's Bar και μερικά ακόμα αγαπημένα μέρη του Ernest Hemingway για σοβαρά ποτά

Το ντουέτο των άψογα ντυμένων, αλλά και μεθυσμένων, μυγών που χορεύουν που είχε κεντημένο το πουλόβερ που πήρε από το Harry’s σκέφτηκε ότι θα μπορούσε να κοσμήσει κι ενα λίγο πιο σοβαρό σουβενίρ, όπως ένα ρολόι για παράδειγμα. Τρία μεγάλα brands λοιπόν συναντήθηκαν γύρω από ένα από τα κλασικότερα καταδυτικά ρολόγια και μας συστήνουν το Rowing Blazers x Zodiac Harry's Bar Super Sea Wolf.

 

 

Σε αντίθεση με τα άλλα ρολόγια της σειράς, η καταδυτική στεφάνη δεν έχει αρίθμηση λεπτών, αλλά ωρών κάτι που δίνει έναν κοσμοπολίτικο αέρα GMT ρολογιού, ενώ ταυτόχρονα παραμένει ένα ρολόι-εργαλείο με αντοχή 200 μέτρων. 

Σε ό,τι αφορά τις άλλες αλλαγές, αυτές επικεντρώνονται στο καντράν. Τα κλασικά χρώματα του Harry’s Bar κυριαρχούν με το πράσινο και το κίτρινο να ισορροπούν ανάμεσα στο κλασικό και το παιχνιδιάρικο ενώ οι μύγες που είναι σαν να έχουν ντυθεί από τη Rowing Blazers συνδέονται άμεσα με την ιστορία του μπαρ.

 

 

Πρόκειται για την αδελφότητα των αντρών που ήξεραν να ζουν τη ζωή τους, τους International Bar Flies, την οποία ίδρυσε ο ίδιος ο Harry MacElhone μαζί με τον δημοσιογράφο O.O. McIntyre ως μία μυστική λέσχη για τους φίλους και τους καλούς πελάτες του μπαρ. Σε εποχές που δεν υπάρχει πια η ανάγκη για μυστικές συναντήσεις και όλα γίνονται κάτω από το άγρυπνο μάτι των μέσων κοινωνικών δικτύωσης, οι καλοντυμένες μύγες είναι απλά ένα σύμβολο ευζωίας, όπως φυσικά και διακοσμητικό στοιχείο για μια σειρά από σουβενίρ του Harry’s Bar. 

Γιατί το Bloody Mary είναι κάτι παραπάνω από το ποτό του brunch

To Rowing Blazers x Zodiac Harry's Bar Super Sea Wolf θα παραχθεί σε μόλις 282 κομμάτια και εκτός από κλασικό μπρασελέ της Zodiac, θα έχει κι ένα λουράκι από 100% ανακυκλωμένο πλαστικό που έχει αλιευθεί από τη θάλασσα ατενίζοντας και το μέλλον, εκτός από την αιωνόβια ιστορία ιστορία του Harry’s Bar.  



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved