Η Indian Motorcycle σε ντύνει στα χρώματα της ελευθερίας

Ακόμα κι αν δεν είσαι λάτρης των δύο τροχών, στην Indian Motorcycle θα βρεις ρούχα για την αστική σου περιπέτεια.

Από το 1901 η Indian Motorcycle παράγει κάτι περισσότερο από μοτοσικλέτες, παράγει έναν τρόπο ζωής. Καβαλώντας μία Indian, και με το που πατήσεις τη μίζα, καταλαβαίνεις στη στιγμή ότι αυτό το σύνολο μεταλλικών εξαρτημάτων είναι ένα όχημα που κινεί την ψυχή. Αυτή τη σχεδόν μεταφυσική εμπειρία που μόνο ένας μεγάλος V2 κινητήρας πολλών κυβικών μπορεί να προσφέρει απλόχερα, η Indian Motorcycle κατάφερε να τη μεταφέρει σε μία σειρά ρούχων και αξεσουάρ που δίνουν με τον ίδιο τρόπο την αίσθηση ενός ξέγνοιαστου road trip στη Route 66. 

 

 

Ξεκινώντας από την γκάμα των ρούχων, δικαιωματικά πρέπει να σταθούμε για λίγο στα δερμάτινα jackets. Τα αφαιρούμενα προστατευτικά σε ώμους και αγκώνες πιστοποιούν ότι δεν πρόκειται για ένα δήθεν μηχανόβιο jacket, ενώ οι λεπτομέρειες με το έτος ίδρυσης της Indian Motorcycle το καθιστούν σε έναν πολύτιμο σύντροφο για όλες τις ώρες της ημέρας που σε κρατάει ζεστό, ασφαλή και στυλάτο.

Στο bomber jacket με την αμερικάνικη σημαία στο μπράτσο και το κολεγιακό στυλ, δεσπόζει το ιστορικό logo της Indian Motorcycle με τον chief να αφηγείται μια ιστορία που γράφεται από το 1901, μέχρι σήμερα. Στα γάντια, τα goggles και το open face κράνος σε απόλυτα κλασικό στυλ, κρύβεται η πιο σύγχρονη τεχνολογία προστασίας του αναβάτη χωρίς να μπαίνει κανένα ζύγι και κανένας συμβιβασμός μεταξύ στυλ και ασφάλειας.

 

 

Στην πιο casual σειρά το πνεύμα της Indian Motorcycle κυριαρχεί, ακόμα και σε ρούχα που δεν είναι ταυτισμένα με την οδήγηση μοτοσικλέτας. Πουκάμισα, φούτερ και t shirt έχουν διττό ρόλο στο στυλ σου. Είτε σαν κομμάτια ενός ολοκληρωμένου layering, είτε αυτόνομα, συνεχίζουν να αποπνέουν την ίδια αίσθηση αδιαπραγμάτευτης ελευθερίας. Ακόμα και στα πιο χρηστικά κομμάτια, όπως σε ένα πορτοφόλι ή ένα backpack, η Indian Motorcycle σου εξασφαλίζει τη μεταφορά των πιο απαραίτητων και των πιο πολύτιμων υπαρχόντων σου.

Όποια κι αν είναι η ανάγκη σου, είτε σαν αναβάτης μοτοσικλέτας, είτε σαν άντρας που θέλει μέσα από casual ντύσιμό του να κάνει τη δική του διακήρυξη ελευθερίας, η συλλογή της Indian Motorcycle σε ρούχα και αξεσουάρ έχει κάτι για όλους, ακόμα και για το σπίτι του.  

 

Τα αξεσουάρ INDIAN ΜΟΤΟRYCLE διατίθενται στο INDIAN MOTORCYCLE Showroom (Πάροδος Λεωφόρος Βουλιαγμένης 88, Γλυφάδα // τηλ 2111 088 120). Η INDIAN MOTORCYCLE ανήκει στο brand portfolio του Ομίλου Φάις.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved