Το σπίτι των ονείρων σου βρίσκεται στα έπιπλα GAND – Αρκεί να το επιλέξεις!

Αν σου ζητούσε κάποιος να κάνεις εικόνα το σπίτι των ονείρων σου, πώς θα το περιέγραφες ή καλύτερα, τι φαντάζεσαι πως θα περιλάμβανε; Σίγουρα, ένα αναπαυτικό καθιστικό απέναντι από ένα κομψό έπιπλο τηλεόρασης, το οποίο θα στολίζει μία εντυπωσιακή οθόνη, δύο σύγχρονα ηχεία με μοναδικό design, καθώς και οι αγαπημένες σου κονσόλες για gaming.

Επίσης, μία μοντέρνα τραπεζαρία δίπλα από την κουζίνα, η οποία θα χωράει όλα τα αγαπημένα σου πρόσωπα και έναν μπουφέ όπου θα τακτοποιείς και την τεράστια συλλογή βιβλίων ή βινυλίων σου. Όσο για το υπνοδωμάτιο, αυτό ιδανικά πρέπει να έχει ένα άνετο κρεβάτι μεγάλων διαστάσεων, εξοπλισμένο με γενναιόδωρους όγκους και επιπλέον αποθηκευτικό χώρο στο κάτω μέρος, ώστε να φυλάς ένα μέρος της γκαρνταρόμπας και των κλινοσκεπασμάτων σου.

Όπως και αν φαντάζεσαι το σπίτι των ονείρων σου, είναι σημαντικό να γνωρίζεις πως χάρη στην τεχνογνωσία, τα μοντέρνα έπιπλα και το έμπειρο προσωπικό της GAND μπορείς να το κάνεις πραγματικότητα, με τον πιο οικονομικό και εύκολο τρόπο! Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο πως η συγκεκριμένη εταιρία, η οποία δραστηριοποιείται από το 1970, έχει καταφέρει να θεωρείται μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες κατασκευής επίπλων στην Ελλάδα.

 

x2

 

Πώς θα μετατρέψεις το σπίτι σου σε ένα σύγχρονο παλατάκι 

Μπορεί να μην διαθέτεις το budget που χρειάζεται για την αγορά ή η ενοικίαση μίας luxury βίλλας με απέραντο κήπο και πισίνα στην ταράτσα, όμως, υπάρχουν τρόποι να μετατρέψεις το σπίτι σου – όσο μικρό ή μεγάλο κι αν είναι - σε ένα σύγχρονο… παλατάκι! Κάθε χώρος, ανεξάρτητα από τις διαστάσεις του, παρουσιάζει διαφορετικές ιδιομορφίες και πλεονεκτήματα. Οπότε, λαμβάνοντας υπόψη σου τα χαρακτηριστικά που έχει το δικό σου σπίτι, θα είσαι σε θέση να ανακαλύψεις τα έπιπλα, τις συσκευές και τις έξυπνες, deco προσθήκες, που θα βελτιώσουν τη λειτουργικότητα και την ποιότητα ζωής που σου προσφέρει. 

Ωστόσο, για να ολοκληρώσεις με επιτυχία αυτή την απαιτητική αποστολή, χρειάζεσαι σίγουρα βοηθούς. Πού θα τους βρεις; Στον εκθεσιακό χώρο της GAND στο Μαρούσι, εκεί όπου μπορείς να συζητήσεις αναλυτικά τις ανάγκες του σπιτιού σου με έμπειρους τεχνίτες, οι οποίοι είναι πρόθυμοι να σου προσφέρουν τις πιο προσιτές και εύκολες λύσεις διακόσμησης. Μάλιστα, μέσα από έναν χώρο 800 τ.μ. και τεσσάρων ορόφων, είναι βέβαιο πως θα βρεις ό,τι χρειάζεσαι, δηλαδή 100% ελληνικά έπιπλα, για να διαμορφώσεις έναν προσωπικό χώρο, ο οποίος θα συμβαδίζει με το στυλ και τον τρόπο ζωής σου.

 

x3

 

Τα must έπιπλα που δεν πρέπει να λείπουν από τον προσωπικό σου χώρο

Ο καθένας από εμάς έχει μία διαφορετική εικόνα για το σπίτι των ονείρων του. Παρόλα αυτά, υπάρχουν μερικά πράγματα που όλοι θέλουμε να έχει το σπίτι μας, ακόμη και εσύ. Ποια είναι αυτά; Ένας πρακτικός μπουφές που χρειάζεσαι στο χωλ για να ακουμπάς αντικείμενα όπως κλειδιά, κινητό, πορτοφόλι και ακουστικά επιστρέφοντας στο σπίτι. Ένα μοντέρνο τραπεζάκι σαλονιού που θα συμπληρώνει με στυλ τη σύνθεση του καθιστικού σου. Μία αναπαυτική πολυθρόνα στην οποία θα χαλαρώνεις, έπειτα από ένα απαιτητικό, κάθιδρο workout.

Βέβαια, επειδή είναι κάπως δύσκολο να βρεις έπιπλα τα οποία θα ανταποκρίνονται απόλυτα στη διαρρύθμιση, τις διαστάσεις και την αισθητική του χώρου σου, να ξέρεις πως η GAND σου δίνει τη δυνατότητα να προσαρμόσεις κάθε έπιπλο, τροποποιώντας το ύψος, το πλάτος, το μήκος, τα υλικά, τα υφάσματα και τις αποχρώσεις του, ώστε να δημιουργήσεις ένα μοναδικό κομμάτι, το οποίο θα είναι κομμένο και ραμμένο ειδικά για εσένα. Όσο για τη μεταφορά, τη συναρμολόγηση και τοποθέτησή του στον χώρο, τις αναλαμβάνει το προσωπικό της GAND, χωρίς κάποια επιπλέον χρέωση.

 

x4

 

Για να μπορέσεις να κάνεις πραγματικότητα το σπίτι των ονείρων σου, δεν χρειάζεσαι πολλά χρήματα, ούτε άπλετο ελεύθερο χρόνο. Αυτό που χρειάζεται να κάνεις, είναι να πραγματοποιήσεις μία επίσκεψη στον εκθεσιακό χώρο της GAND. Καθώς θα βολτάρεις στους διαδρόμους, θα συγκρίνεις έπιπλα, τιμές και ποιότητες, να είσαι σίγουρος πως θα ανακαλύψεις τις προσθήκες, ακόμη και την παραμικρή λεπτομέρεια, που θα σε βοηθήσουν να μετατρέψεις το σπίτι σου στο πιο αγαπημένο σου μέρος στο κόσμο. 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved