Φτιάχνουμε μαζί τη βαλίτσα των χειμερινών εξορμήσεών σου με μία επίσκεψη στο Mediterranean Cosmos

Ο χειμώνας είναι η εποχή που ανακαλύπτεις κάθε χρόνο την πιο περιπετειώδη πλευρά σου. Τα Σαββατοκύριακα σε βρίσκουν συνήθως χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι σου, παρέα με τους κολλητούς ή τη σύντροφό σου, να απολαμβάνεις φυσιολατρικούς περιπάτους και extreme sports σε κοντινούς προορισμούς ή ατελείωτες βόλτες σε κάποια «παραμυθένια» πόλη του εξωτερικού. Κάπως έτσι, βρίσκεις τρόπους για να γεμίζεις τις «μπαταρίες» σου και να επιστρέφεις ανανεωμένος, γεμάτος νέες αναμνήσεις, πίσω στη βάση σου.

Για όλα αυτά τα σύντομα ή τα μακρινά ταξίδια, λοιπόν, χρειάζεσαι και τον κατάλληλο εξοπλισμό, δηλαδή τα ρούχα, τα υποδήματα και τα αξεσουάρ, τα οποία θα σου επιτρέπουν να απολαμβάνεις με άνεση και στυλ κάθε καινούργια εμπειρία. Και επειδή σίγουρα κάποιο ταξιδάκι θα έχεις προγραμματίσει για το επόμενο διάστημα, ετοιμάσαμε αυτό το κείμενο, το οποίο θα σε βοηθήσει να προετοιμάσεις τη βαλίτσα των χειμερινών εξορμήσεών σου, αφού πρώτα πραγματοποιήσεις μία επίσκεψη στο εμπορικό κέντρο Mediterranean Cosmos.

Διότι στα καταστήματα του εμπορικού κέντρου θα βρεις τις προσθήκες που υπόσχονται να σου χαρίσουν τις πιο σύγχρονες, κομψές και comfy εμφανίσεις, για τις περιηγήσεις σου, εντός και εκτός Ελλάδας.

Τα στυλάτα πανωφόρια που θα σε συντροφεύουν σε κάθε χειμερινή περιπέτεια

Τα μπουφάν και τα πανωφόρια που επιλέγεις να παίρνεις μαζί σου σε ένα ταξίδι, είναι κατά κάποιον τρόπο οι «πρωταγωνιστές» των εμφανίσεών σου, καθώς σε συντροφεύουν τις περισσότερες ώρες της ημέρας. Ωστόσο, όσο ζεστό ή άνετο και αν είναι ένα μπουφάν, δεν μπορεί να ανταποκριθεί σε κάθε περίσταση. Καλό θα ήταν, λοιπόν, να επενδύσεις σε δύο διαφορετικά πανωφόρια, δηλαδή σε ένα μοντέρνο parka jacket από το κατάστημα Scotch & Soda, το οποίο θα συμπληρώνει τα πρωινά, casual look σου και σε ένα ανθεκτικό, διαχρονικό, δερμάτινο μπουφάν από το κατάστημα Papageorgiou Leather & Fur, το οποίο θα επιλέγεις για τις βραδινές εξόδους σου.   

 

cocmos2

 

Τα υποδήματα που θα «αγκαλιάζουν» με ανεπανάληπτη άνεση τα βήματά σου

Ό,τι αναφέραμε για τα πανωφόρια, ισχύει και για τα υποδήματα που προσθέτεις στη βαλίτσα του ταξιδιού σου. Κακά τα ψέματα. Ένα ζευγάρι δεν είναι αρκετό για μία εξόρμηση, ειδικότερα αν έχεις για παρέα τη σύντροφό σου, στην οποία θέλεις να δείχνεις πάντα την καλύτερη δυνατή εκδοχή σου. Και για να μπορείς να απολαμβάνεις στο έπακρο κάθε στιγμή μαζί της, χρειάζεσαι ένα άνετο ζευγάρι αθλητικά, όπως το Hovr Machina 3, το οποίο μπορείς να βρεις στο κατάστημα Under Amrour.

cosmos4

Βέβαια, επειδή θα πραγματοποιήσετε και κάποια βραδινή έξοδο σε κάποιο μπαρ ή σε ένα εστιατόριο, μην παραλείψεις να προσθέσεις και ένα ακόμη ζευγάρι παπούτσια, όπως το καστόρινο μποτάκι Jumper, το οποίο είναι διαθέσιμο στο κατάστημα Sandy’s και είναι ένα υπόδημα που θα προσθέτει στυλ σε κάθε σου βήμα. 

 

cosmos5

 

Τα ρούχα που σου χαρίζουν εμφανίσεις για αμέτρητα like στα social media

Μπορεί στα ταξίδια να θέλεις να είσαι άνετος στο φουλ όμως, αυτό δεν σημαίνει πως δεν θες να είσαι και στυλάτος ταυτόχρονα. Για τον λόγο αυτό χρειάζεται να επιλέξεις ρούχα που θα αναδεικνύουν τον χαρακτήρα σου και ταυτόχρονα θα αναβαθμίζουν το look σου. Μάλιστα, ένα τέτοιο ρούχο είναι και το κλασικό, μαύρο cardigan που μπορείς να αποκτήσεις από το κατάστημα Navy & Green, καθώς και το απαλό, μαλακό, πλεκτό με regular fit γραμμή, το οποίο μπορείς να βρεις σε μία υπέροχη μουσταρδί απόχρωση, στο κατάστημα Oxford Company. Και τις δυο αυτές επιλογές, έχεις τη δυνατότητα να τις συνδυάσεις με ένα comfy, καρό πουκάμισο, το οποίο θα δώσει ένα αναπάντεχο twist σε κάθε σου εμφάνιση και μπορείς να το αποκτήσεις από το κατάστημα Aristoteli Bitsiani.

 

cosmosclothjing

 

Extra tip: Επειδή οι χαμηλές θερμοκρασίες που επικρατούν στο Λονδίνο ή τα Τζουμέρκα δεν επιτρέπουν τα βράδια να κοιμάσαι μόνο με το εσώρουχό σου και ένα t-shirt, μην ξεχάσεις να βάλεις στη βαλίτσα σου ένα σετ από βαμβακερές πιτζάμες, το οποίο θα βρεις στο κατάστημα Intimissimi Uomo.

cosmos7

 

Οι εύχρηστες αποσκευές που σου επιτρέπουν να ταξιδεύεις παντού like a pro

Αν είσαι… ταξιδιάρα ψυχή, σίγουρα γνωρίζεις πως οι αποσκευές είναι «το Α και το Ω» για να απολαύσεις ένα άνετο και ξεκούραστο ταξίδι. Ακριβώς για αυτό, αν η βαλίτσα που διαθέτεις έχει φθαρεί αρκετά, φρόντισε να επενδύσεις έγκαιρα σε μία καινούργια, η οποία θα έχει τις κατάλληλες διαστάσεις για να την παίρνεις μαζί σου ως χειραποσκευή στην καμπίνα ενός αεροπλάνου. Στο κατάστημα Samsonite υπάρχει μία αξιόπιστη βαλίτσα καμπίνας με ροδάκια, η οποία θα σε διευκολύνει πολύ σε κάθε σου ταξίδι, ενώ στο κατάστημα Rodanos θα βρεις ένα backpack που φέρει την υπογραφή Emporio Armani και αποτελεί την ιδανική αποσκευή για τις μονοήμερες, κοντινές εξορμήσεις σου.  

cosmos9

Δύο σημαντικές προσθήκες που κάθε σύγχρονος άντρας οφείλει να έχει στη βαλίτσα του

Τι είναι αυτό που ξεχωρίζει έναν έμπειρο traveler από τους υπόλοιπους; Οι μικρές, travel size προσθήκες που του επιτρέπουν να ακολουθεί παντού, σε όποιο μέρος και αν βρίσκεται, την ίδια ρουτίνα περιποίησης που ακολουθεί και στην καθημερινότητά του. Συνεπώς, μην παραλείψεις να προσθέσεις στο νεσεσέρ σου ένα vegan έλαιο περιποίησης γενειάδας σε travel size μέγεθος, το οποίο περιποιείται τα γένια σου, ενώ συμβαδίζει με την eco-friendly φιλοσοφία σου και μπορείς να το βρεις στο κατάστημα Culter Barber ShopBarber Shop. Ωστόσο, αν σκοπεύεις να πραγματοποιήσεις ένα ταξίδι εντός των γιορτών, μην ξεχάσεις να χαρίσεις και ένα χρήσιμο δωράκι στον εαυτό σου, δηλαδή ένα σετ από γιορτινά εσώρουχα, το οποίο θα βρεις στο κατάστημα Minerva.

 

comoso10

 

Αν θέλεις στο επόμενο ταξίδι σου, λοιπόν, να είσαι η πιο cool, άνετη και στυλάτη εκδοχή σου, πριν κλείσεις τη βαλίτσα σου, πραγματοποίησε μία επίσκεψη στο εμπορικό κέντρο Mediterranean Cosmos. Εκεί θα βρεις ό,τι χρειάζεσαι, για να απολαύσεις στο έπακρο κάθε καινούργια, αναπάντεχη εμπειρία στις χειμερινές εξορμήσεις σου.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείς να επισκεφτείς την ιστοσελίδα του Mediterranean Cosmos ή το Facebook και το Instagram του εμπορικού κέντρου.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved