Ανανεώνεις το στυλ σου; H συλλογή για go-to look από το bar μέχρι τις εξορμήσεις του Σαββατοκύριακου

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, η έλευση του χειμώνα σε έχει βάλει στη διαδικασία να αναδιαμορφώσεις το περιεχόμενο της γκαρνταρόμπας σου, ώστε να συνθέτεις casual εμφανίσεις που συμβαδίζουν τόσο με τις καιρικές συνθήκες, όσο και με το στυλ σου. 

Πόσο εύκολο είναι όμως, να δημιουργείς καθημερινά all day σύνολα, τα οποία διαθέτουν κάτι ξεχωριστό, κάτι που θα «σφραγίζει» με μοναδικότητα κάθε look σου;

Κι όμως, είναι πολύ πιο εύκολο από όσο πιστεύεις! Αρκεί να επενδύσεις σε must have κομμάτια, puffer jacket, hoodie, ζακέτες και πουκάμισα, που σου δίνουν τη δυνατότητα να πειραματιστείς, δημιουργώντας πρωτότυπους και συγχρόνως διαχρονικούς layering συνδυασμούς, οι οποίοι θα σου προσφέρουν την άνεση και τη ζεστασιά που αναζητάς  σε κάθε περίσταση, από τα πρωινά στο γραφείο και τις after work εξόδους σου, μέχρι τις εξορμήσεις που απολαμβάνεις κάθε Σαββατοκύριακο με τους κολλητούς σου.

Αν αναρωτιέσαι, λοιπόν, πού μπορείς να βρεις αυτά τα κομμάτια-«κλειδιά» για την γκαρνταρόμπα σου, να ξέρεις πως η νέα συλλογή TH Monogram της TOMMY HILFIGER είναι αυτό που χρειάζεται να ανακαλύψεις, για να αποκτήσεις μοντέρνα preppy και streetstyle look, τα οποία θα συγκεντρώσουν τα βλέμματα. 

 

tom2

 

Ένα νέο μονόγραμμα που συνδέει το παρελθόν με το παρόν του αγαπημένου σου brand

Υπάρχουν κάποια brand που αγαπάς λίγο περισσότερο. Η Tommy Hilfiger είναι αναμφίβολα ένα από αυτά. Όχι μόνο επειδή η preppy αισθητική της ανταποκρίνεται απόλυτα στο γούστο σου, αλλά διότι σου έχει προσφέρει μερικά κομμάτια, που αποτελούν διαχρονικές και αξιόπιστες προσθήκες στην γκαρνταρόμπα σου. 

Πώς τα καταφέρνει; Έχοντας διαμορφώσει σε βάθος χρόνου ένα βασικό DNA, το οποίο συμβαδίζει με την αισθητική σου. Ωστόσο, επειδή όπως ακριβώς εξελίσσεται το στυλ σου, έτσι και το αγαπημένο σου brand βρίσκεται πάντα μπροστά από τις εξελίξεις πηγαίνοντας την αισθητική ένα βήμα παρακάτω. Μέσα από τη συνεργασία με τον διάσημο Βρετανό illustrator και graphic designer Fergus Purcell, λοιπόν, δημιουργήθηκε το νέο TH Monogram, ένα οικόσημο που συνδέει με ευρηματικό τρόπο το παρόν με τον παρελθόν του αγαπημένου σου brand. 

Αυτό το νέο monogram που αποτελείται από ένα αλληλοσυνδεόμενο T και ένα H, είναι και η έμπνευση πίσω από τη νέα συλλογή TH Monogram, η οποία υπόσχεται να απογειώσει τις εμφανίσεις σου τον φετινό χειμώνα.

 

tom3

 

Μία ανατρεπτική συλλογή που σε εμπνέει να πειραματιστείς με layering συνδυασμούς ρούχων

Αν έχεις μπει στη διαδικασία να καταγράψεις τις νέες προσθήκες που θα πραγματοποιήσεις στην ντουλάπα σου για αυτήν την σεζόν, να ξέρεις πως τις περισσότερες από αυτές θα τις βρεις στη νέα συλλογή Φθινόπωρο/Χειμώνας 22’ της Tommy Hilfiger και μάλιστα, στην πιο στυλάτη εκδοχή τους. Από button-down πουκάμισα μέχρι άνετα varsity jacket και από κομψά prep blazer μέχρι διαχρονικές letterman ζακέτες: Να είσαι σίγουρος πως η συγκεκριμένη συλλογή διαθέτει όλα τα must have items για τη χειμερινή wishlist σου. 

Τα premium monogram κομμάτια της συλλογής ξεχωρίζουν για τον εκλεπτυσμένο σχεδιασμό και για τις διαχρονικές αποχρώσεις τους, το burgundy, το navy και το snow white, ενώ διαθέτουν προηγμένα υλικά, όπως μαλλί υψηλής ποιότητας, ανακυκλωμένα νήματα, ανακυκλωμένο πούπουλο, δερμάτινες επενδύσεις και κουμπιά μεταλλικής επένδυσης. 

Αυτό που καθιστά απαραίτητα τα ρούχα της συλλογής TH Monogram για κάθε ανδρική γκαρνταρόμπα, είναι το γεγονός πως περιλαμβάνουν το νέο, εμβληματικό TH Monogram σε γράμματα διαφορετικού μεγέθους, κεντημένα, ζακάρ, τυπωμένα ή απλικέ, ενώ χάρη στις σιλουέτες τους μπορούν να φορεθούν με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους, να συνθέσουν αναπάντεχους layering συνδυασμούς, που ανταποκρίνονται σε κάθε στυλ και περίσταση. 

 

tom4

 

Αν τα χαρακτηριστικά που αναδεικνύουν το προσωπικό σου style είναι η αυθεντική preppy και streetstyle αισθητική, τότε να ξέρεις πως τα ρούχα της συλλογής TH Monogram είναι αυτά που θα σου προσφέρουν τις πιο ξεχωριστές και signature εμφανίσεις για τον φετινό χειμώνα. Και το σίγουρο είναι πως το νέο μοτίβο που δημιούργησε ο δημοφιλής designer Fergus Purcell για την Tommy Hilfiger, σηματοδοτεί μία νέα εποχή για το αγαπημένο σου brand και τα look σου.

Άλλωστε, όπως δήλωσε ο ίδιος ο δημιουργός του νέου TH Monogram -και θα συμφωνήσεις μαζί του- «αυτό που μου αρέσει στο brand είναι ότι έχει μεγάλο αντίκτυπο. Το χαρακτηρίζει μία έντονη χρωματική παλέτα, το οποίο το κάνει πολύ άμεσο και γεμάτο αυτοπεποίθηση», όπως θέλεις να αισθάνεσαι και εσύ, δηλαδή, μέσα από τα look που σε συντροφεύουν καθημερινά. 

Η συλλογή είναι διαθέσιμη στο tommy.com, στα καταστήματα Tommy Hilfiger και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved